Set esportistes del CN Martorell es posaran a prova al Campionat de Catalunya aleví d’hivern

756
Nedadors CN Martorell
Nedadors CN Martorell

Fins a set nedadors del Club Natació Martorell seran al Campionat de Catalunya d’hivern de categoria aleví que tindrà lloc a Lloret de Mar, des d’aquest divendres i fins diumenge. Les instal·lacions del Club Natació Lloret de Mar seran l’escenari on Guillem Coll, Kenya Jiménez, Edith Cadenas, Aina Cardona, Mercè Reynes, Kira Lopez i Nerea Lorenzo participaran en un total de 15. Per primer cop, el club martorellenc aportarà més nedadores que nedadors. Un fet que per al club suposa la culminació a la feina feta els cursos anteriors.

Mercè Reynes, Kenya Jiménez i Guillem Coll seran els nedadors que participaran en més proves. Reynes ho farà als 200 metres estils, als 800 metres lliures, els 200 metres braça i els 400 metres estils. Jiménez nedarà els 200 metres estils, els 100 metres lliures, els 200 metres lliures i els 100 metres papallona. Coll, per la seva banda, serà als 200 metres estils, als 200 metres esquena, als 100 metres esquena i als 100 metres papallona.  A més de les proves individuals, Reynes  i Jiménez prendran part als relleus de 4×100 lliures, als 4×100, 75, 50 i 25 lliures i als 4×100 estils. Les nedadores que les acompanyaran seran Aina Cardona, Edith Cadenas, Kira López i Nerea Lorenzo.

La responsable de la secció de natació del Club Natació Martorell, Irina Barceló, reconeix que completar el Campionat de Catalunya amb les quatre nedadores dels relleus és un premi per a elles i reforça la idea d’equip que tenen des del club.

Irina Barceló, responsable natació CN Martorell

L’equip aleví que presenta el Club Natació Martorell el formen sis nedadores i un nedador. En aquets sentit, Barceló creu que tot i que ha estat difícil per al club, l’entitat presenta un grup que pot tenir un llarg recorregut. 

Irina Barceló, responsable natació CN Martorell

Mercè Reynes i Kenya Jiménez obriran el foc amb els 200 metres estils, demà mateix, i Guillem Coll s’estrenarà amb la mateixa prova. Mercè Reynes nedarà també demà els 800 metres lliures. Dissabte i diumenge serà torn per a la resta de proves individuals i grupals. Els 4×100 estils tancaran el Campionat de Catalunya aleví d’hivern.