El 10è Gran Recapte del Banc dels Aliments recull a Martorell 17 tones de menjar

693

El 10è Gran Recapte del Banc dels Aliments, celebrat el passat divendres i dissabte, ha recaptat un total de 17 tones de menjar, repartides en 38 banyeres d’un metre cúbic de dimensió cadascuna. Com cada any, els voluntaris de l’organització ha recollit la solidaritat dels martorellencs amb l’objectiu d’aconseguir que les persones més necessitades rebin ajuda alimentària bàsica. Els punts de recollida han tornat a ser els supermercats de la població.

Durant tota la jornada de divendres i dissabte, voluntaris del Banc d’Aliments al Baix Llobregat Nord s’han repartit pels diversos supermercats de Martorell per informar i animar als clients a participar-hi. Els establiments que enguany han format part del Gran Recapte han estat Caprabo, Carrefour, Consum, Dia, Lidl i els dos comerços de Mercadona que existeixen al municipi.

Juanjo Pérez, voluntari del Gran Recapte, ha valorat positivament la recollida i ha destacat la solidaritat de les persones que hi han col·laborat. “És molt bonic veure la humanitat de la gent envers els altres”.

Juanjo Pérez, voluntari

Persones de totes les edats, gèneres i perfils han col·laborat en aquest Gran Recapte. És el cas de la Sete, el Raúl i la Isabel, que no han volgut faltar a la cita i aportar el seu gra de sorra en aquesta recollida d’aliments per als més necessitats.

Col·laboradors en el Gran Recapte

Com a novetat, en aquest Gran Recapte s’han pogut fer donacions online i les bosses per fer la recollida han estat de roba enlloc de ser de plàstic.