Signat el conveni amb el Centre Comercial La Vila per organitzar la Fira d’Artesania del Roser

361

L’alcalde Xavier Fonollosa i la presidenta de l’Associació de Botiguers del Centre Comercial La Vila, Mari Àngels Faneca, han signat aquesta tarda el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’associació per l’organització de la XX Fira d’Artesania del Roser el proper 4 d’octubre. A l’acte, hi ha assistit el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Lluís Amat, i el tècnic de Comerç, Mercat i Consum, Ferran Riera.

L’Associació de Botiguers del Centre Comercial La Vila organitzarà la XX Fira d’Artesania del Roser que es durà a terme el dia 4 d’octubre, des de les 10.00 fins les 15.00h, des de la plaça de La Vila a la plaça de Les Hores.

L’Ajuntament aportarà la reserva d’espai de la via pública i la infraestructura que en cada cas sigui necessària (taules, cadires, punts de llum, escenaris) i efectuarà els perceptius dispositius de seguretat pel tancament del trànsit a la zona, oferint l’ajuda oportuna a càrrec dels Serveis Municipals.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha dit que “és una de les accions que fem en col·laboració amb els botiguers de La Vila, però no l’única” i ha destacat que “El Roser és una de tres festes més importants de l’any, volem fer vida al carrer, fer festa”, d’aquí la importància d’establir aquesta col·laboració.

L’Associació de Botiguers del Centre Comercial La Vila es compromet a proporcionar, a més dels seus serveis de consultoria, l’organització i comercialització dels estands i la publicitat de la fira.

La presidenta de l’associació, Mari Àngels Faneca, ha recordat que “l’eix principal de la Fira d’Artesania del Roser és la Trobada de Puntaires, tot gira al voltant d’elles, per això és una fira menys multitudinària pel que fa el nombre de parades. Tot i així, hi ha una bona presència de botiguers al carrer que aprofiten per promocionar-se”.