Signat un conveni amb l’Arc de Sant Martí per contractar tres persones amb discapacitat

332

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la gerent de la Fundació Privada Arc de Sant Martí, Rosa Cadenas, van signar el 26 d’octubre un conveni de col·laboració a través del qual l’entitat rebrà 15.000 euros per a la contractació de tres persones amb discapacitat. Els contractats realitzaran tasques de suport a diferents equipaments municipals, fins el 30 de juny de 2017. A l’acte de signatura hi va assistir el regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Règim Interior i Noves Tecnologies, Lluís Amat, i la regidora de Serveis Socials i Joventut, Cristina Dalmau.

L’Ajuntament de Martorell, mitjançant el programa complementari de foment de l’ocupació i suport a la integració social de la Diputació de Barcelona, “vol afavorir la integració laboral de persones amb algun tipus de discapacitat”, segons ha dit el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat.

El programa permet que una entitat privada, sense ànim de lucre, pugui encarregar-se de la seva execució parcial. “El consistori cedeix part de l’execució d’aquest programa a la Fundació Privada Arc de Sant Martí, atorgant-li la quantitat de 15.000 euros”, ha avançat Amat.

La Fundació Privada Arc de Sant Martí es compromet a contractar tres persones amb discapacitat com auxiliars de serveis per a tasques de serveis generals (suport a recepció, suport administratiu, distribució de material, repartiment de correspondència o compres); tasques de manteniment (neteja, manteniment dels estris de treball, acompanyament als usuaris, recollida del menjador, preparació dels patis per les activitats i preparació dels espais de reunions); suport al transport (neteja de vehicles, control d’assistència, informació a les famílies o acompanyament); serveis educatius (suport a les aules acompanyant als usuaris a les diferents activitats dins del centre), i suport a altres entitats (col·laboració a les accions conjuntes amb altres entitats).

La durada dels tres contractes serà, com a màxim, fins el 30 de juny del 2017, data en què s’exhaureix el conveni amb l’Ajuntament de Martorell.