Signen un conveni amb la Confederació de Comerç de Catalunya de suport a la campanya ‘Oberts al català’

355

La Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) i l’Ajuntament de Martorell han signat, aquest migdia, un conveni de col·laboració per a la difusió de la campanya ‘Oberts al català’ entre els establiments comercials de Martorell. En l’acte, hi han participat Salvador Esteve, alcalde de Martorell; Pere Llorens, president de la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC), Maria Hinojo, regidora de Comerç de l’Ajuntament; Emiliano Maroto, el secretari general adjunt de la CCC; Montserrat Clarasó, i la cap del Servei Lingüístic de la CCC i Ferran Riera, tècnic de Comerç de l’Ajuntament.

Promoció de l’ús de llengua
‘Oberts al català’ és una campanya de la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) que vol promoure l’ús de la llengua catalana en els sectors del comerç, dels serveis i del turisme de Catalunya. En la campanya s’informa sobre la normativa comercial i lingüística i promou l’associacionisme comercial, a més de contribuir a millorar el perfil professional dels treballadors d’aquests sectors.

Aquesta campanya té el suport del Departament d’Empresa i Ocupació, de la Direcció General de Política Lingüística i de la Direcció General per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya, i de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Ocupació de la Diputació de Barcelona, a la demarcació de Barcelona.