Signen un conveni per a la cessió de l’ús d’un local a UGT propietat de l’Ajuntament

357

L’alcalde de Martorell, Salvador Esteve, i el secretari general de la Unió General de Treballadors (UGT), Josep Maria Álvarez, han presidit l’acte de signatura del conveni per a la cessió de l’ús d’un local propietat de l’Ajuntament a la UGT situat als baixos del número 8 del carrer del Pintor Fortuny, al barri de Torrent de Llops.

El sindicat UGT comptarà ben aviat amb un nou local, propietat de l’Ajuntament de Martorell, on oferirà el servei d’assessorament laboral a tots els ciutadans del municipi, així com per dur-hi a terme tasques de caràcter social. La cessió d’ús regulada en el conveni que s’ha signat aquest matí té una durada de quatre anys i es prorrogarà automàticament pel mateix període si cap de les parts denuncia el conveni tres mesos abans de la seva finalització.

En la signatura de l’acord hi han assistit, també, el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Xavier Fonollosa, el gerent de l’UGT, Josep Maria Violant, i el secretari comarcal de l’UGT Baix Llobregat, Carlos de Pablo. L’acord de cessió d’ús d’aquest local es va aprovar en la sessió plenària del mes d’abril passat; ICV i ERC hi van votar en contra.

Bona sintonia amb els sindicats

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Xavier Fonollosa, ha reconegut que “sempre hem tingut una bona sintonia amb els representants dels treballadors, la UGT i CCOO bàsicament, com a sindicats majoritaris, i prova d’això és aquest acord aprovat en sessió plenària que permetrà a la UGT de disposar d’un local per prestar assistència jurídica als ciutadans de Martorell”.

El secretari general d’UGT, Josep Maria Álvarez, ha agraït “als grups municipals, i especialment a l’alcalde Esteve, que hagin permès que disposem d’aquest espai que dedicarem als treballadors, siguin afiliats o no al sindicat, de Martorell i de la seva comarca”. La UGT ofereix un servei integral als treballadors i, segons Álvarez, “l’Ajuntament de Martorell avui ha fet una obra que repercutirà positivament en les condicions de treball d’aquest municipi i del Baix Llobregat Nord”.

Álvarez ha subratllat que “Martorell es troba en una zona industrial puntera, amb la presència de la Seat i de tota la seva àrea d’influència, i amb un nou centre de Formació Professional que serà pioner a tot l’estat perquè la formació prefessional dual és el futur. Som en un punt estratègic per oferir serveis als treballadors”.