Simón: “Mentre alguns volen la majoria absoluta, nosaltres volem consultar totes les propostes”

369

Movem Martorell ha tancat la campanya electoral aquest divendres amb un sopar popular a la plaça Pere Teixiné. El candidat de la plataforma de confluència política, José Simón, ha demanat una política més participativa que permeti consultar totes les propostes per a una millor gestió de govern.

La plataforma es compromet a recuperar els serveis públics, com la gestió de l’aigua, la jardineria i la neteja, generant ocupació de qualitat. “Aturarem la privatització del CAP de Buenos Aires, plantant cara al govern de la Generalitat”, ha dit José Simón. Preservaran els rius, convertint-los en “un espai educatiu, lúdic i saludable, on gaudir respectant el patrimoni natural”, ha explicat el cap de llista, qui també s’ha compromès a no edificar a l’Horta de la Vila i a fer auditories ambientals.

Pressupostos participatius i transparència

Movem Martorell vol establir uns pressupostos participatius i millorar la transparència de l’administració municipal, així com abolir els càrrec de confiança. El seu programa electoral aposta per “la tarificació social per tal que els ciutadans paguin serveis com les llars d’infants, centres d’esport o escoles d’art i música en funció del que cobren, sense demanar ajuts”, ha reblat Simón.

Xavier Gómez, qui havia estat el candidat en les últimes tres municipals, ha destacat la importància de posar-se d’acord “per tal d’aprofitar aquest moment de canvi i oferir una altra manera d’encarar les eleccions”. Laura Ruiz ha recordat que “diumenge es decideix el futur de Martorell que pot canviar la història d’aquest poble” i Ricard Sánchez ha desitjat “capgirar el model de ciutat i apoderar el poble”.

Àngels Cardona ha demanat que l’Ajuntament sigui “la casa més oberta de totes les cases” i Carlos Alberto Acosta ha dit que “cal fer de Martorell un poble a l’abast de tothom, amb gent compromesa i amb gent oberta”.