S’inaugura la Nau 3 de Ca n’Oliveres com a seu del Patronat de la Cavalcada de Reis

1621
Inauguaració de la Nau 3 com a seu del Patronat de la Cavalcada de Reis

El Patronat de la Cavalcada de Reis ja compta amb un espai ampli i adequat per dur a terme la seva activitat. La Nau 3 de Ca n’Oliveres ara aglutinarà des de l’aparcament de les carrosses, fins al taller, passant per les oficines del Patronat. Tal com ha declarat al discurs inaugural el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Andreu González, “és un salt qualitatiu important respecte a les antigues instal·lacions”.

En la mateixa línia s’han manifestat l’alcalde Xavier Fonollosa, el president de l’entitat Xavier Vila, i el fill predilecte de Martorell i expresident del Patronat de la Cavalcada Màrius Garcia. Aquest últim s’ha volgut referir a la nova Nau 3 com “la casa de la fantasia, la màgia, la il·lusió i la tradició”. A més a més, ha aprofitat el seu parlament per fer un repàs de la història de la Cavalcada de Reis a Martorell.

El president del Patronat de la Cavalcada, Xavier Vila, ha anunciat que gràcies a les noves instal·lacions podran construir una carrossa nova, la del Patge Viu Viu, cosa que no van poder fer l’edició passada per manca d’equipament. Vila s’ha mostrat emocionat, orgullós i exigent amb la nova etapa que s’obre a l’entitat.

Xavier Vila, president del Patronat de la Cavalcada de Reis

Fonollosa ha volgut destacar la labor de la ciutadania per tirar endavant diferents iniciatives: “Sempre que s’inaugura un nou espai és un bon dia per Martorell, però això no és feina d’un Ajuntament, ni d’un grup de regidors, sinó d’un poble que empeny decidit”. I ha acabat afegint: “Treballeu tot un any per una nit, però és una nit tan màgica”.

Per altra banda, Andreu González, regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, ha volgut posar en relleu la localització i els diferents espais de la Nau 3 i creu que les noves instal·lacions facilitaran la feina de renovació que es duu a terme cada any.

Andreu González, regidor de Cultura, Museus i Patrimoni