S’instal·len cinc punts gratuïts de recollida d’avets de Nadal a carrers i places

1401
Punt de recollida avets de Nadal

L’Ajuntament de Martorell ha tornat a posar en marxa el servei de recollida gratuït d’avets nadalencs a carrers i places de la població. Qualsevol ciutadà o comerç pot dipositar els arbres en qualsevol dels cinc punts disponibles, repartits pels barris. Els arbres s’hauran de deixar a la zona delimitada per tal d’evitar molèsties. Els arbres recollits es replantaran o es trituraran per fer compost.

El regidor de Planificació Urbanística, Medi Ambient i Habitatge, Albert Fernández, indica que “és important dipositar els arbres naturals en aquestes àrees per tal d’evitar deixar-los als contenidors habituals, fet que genera una saturació innecessària i un abocament incívic”. Es recullen majoritàriament avets, però també branques d’arbres que han servit de decoració nadalenca a les llars.

Fernández recomana “lliurar el arbres nets d’elements ornamentals, sinó es poden portar a la Deixalleria Municipal, situada al polígon de Can Bros”. “Els arbres que tinguin arrels i que estiguin en bon estat es podran replantar, mentre que es farà compost dels que no puguin sobreviure”.

Albert Fernández, regidor de Medi Ambient

Els punts de recollida es troben ubicats, des d’aquesta setmana i al llarg de tota la vinent, a la plaça de Pere Teixiné (Torrent de Llops), la plaça de les Cultures (Camí Fondo), la plaça 25 de Setembre (Rosanes), la rambla de Les Bòbiles (davant del Mercat Municipal) i a l’aparcament del Vapor (La Vila).