Sis equips del CF Martorell s’enfronten a un combinat de jugadors d’arreu del món de l’ISL Futbol

767
Partits amistosos CF Martorell-ISL
Partits amistosos CF Martorell-ISL

Diferents equips de l’ISL Futbol, una empresa de gestió esportiva pionera en la creació, gestió i execució d’experiències úniques en el món del futbol, han passat per Martorell entre ahir i avui per disputar sis partits amistosos contra conjunts del Club de Futbol Martorell al Complex Esportiu Torrent de Llops.

Els equips blanc-i-vermells que van jugar ahir van ser els cadets B, C i D. El cadet B, dirigit per Marc Garcia va imposar-se 6-2, el cadet C, que entrena Sergi Duque, va guanyar 9-0, mentre que el cadet D, de Joan Pujol també va véncer de manera còmoda (9-1). Avui ha estat el torn dels alevins A i B i i d’un conjunt mixte, que han perdut els tres partits de la tarda.

Segons el coordinador del CF Martorell, Ismael Capilla, aquesta és una molt bona oportunitat per als equips martorellencs i confia a repetir l’experiència la propera temporada.

Ismael Capilla, coordinador CF Martorell

L’empresa ISL busca trobar experiències enriquidores a través del futbol i els intercanvis de partits amistosos i d’estades a països arreu del món, com la que han fet aquesta setmana a Martorell, n’és una d’elles. Els jugadors i jugadores que han arribat amb aquests equips han estat acompanyats pels seus entrenadors, així també com per pares i mares que han presenciat els partits al Complex Esportiu Torrent de Llops.