Sis grups participaran a la VIII Mostra de música jove O-Kàlia a l’aparcament del Vapor

480

Traw, Smooth, Sota zero, GJK, Apalankaos i The Squirrels, són els grups que participaran a la VIII Mostra de música jove O-Kàlia de Martorell. Tots ells hi prendran part el proper dissabte 3 d’octubre a l’aparcament del Vapor, just abans de l’actuació dels alacantins Aspencat.

La VIII Mostra de música jove O-Kàlia dona suport als grups musicals de Martorell i premia els treballs musicals de grups emergents locals o vinculats a la població. El projecte permet als joves presentar el seu segell personal en l’oferta musical. Els participants d’aquest any són Traw, Smooth, Sota zero, GJK, Apalankaos i The Squirrels.

La Mostra es desenvoluparà dissabte 3 d’octubre a l’aparcament del Vapor, de 17.00 a 03.30h. Els grups tindran un temps màxim de 50 minuts d’intervenció incloent la prova de so, actuació i sortida de l’escenari, i, com a mínim han d’interpretar els dos temes de la maqueta seleccionada.

Gratificació per participar
Els sis grups seleccionats rebran una gratificació de 140 €. Aquesta gratificació obliga, si així ho decideixen els tècnics del departament de Cultura i Joventut a fer una actuació dins la programació d’activitats del departament, sense rebre contraprestació econòmica.

Concert d’Aspencat
Els grups participants a la VIII Mostra de música jove O-Kàlia faran de teloners d’Aspencat (01.30h), un grup musical de Xaló, la Marina Alta (País Valencià). El seu estil s’ha basat en l’ska, el reggae i el drum and bass, però en l’actualitat han avançat cap a uns ritmes més electrònics on es pot veure la presència del dubstep. Actualment, conformen una de les bandes més referents del País Valencià, que amb l’aturada dels Obrint Pas se’ls ha considerat com els seus successors.