Nous cursos de Formació Ocupacional al Molí Empresa per a persones desocupades

1274
Formació Molí Empresa
Formació Molí Empresa

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha atorgat a l’Ajuntament de Martorell 6 dels 7 cursos de Formació Ocupacional sol·licitats en aquesta convocatòria 2019, dirigits a persones en situació d’atur. El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa impartirà els sis cursos a partir del mes d’octubre i encetarà la convocatòria amb una sessió informativa dels cursos d’Anglès A2 i B2 el 30 de setembre, a les 10.30h.

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica, ha aconseguit una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat en el marc de la convocatòria d’accions de formació d’oferta adreçades prioritàriament a treballadors desocupats per a l’any 2019-20 (FOAP 2019) per poder impartir en aquesta convocatòria 2019-20 sis cursos sol·licitats de Formació Ocupacional, subvencionats pel mateix SOC i pel Fons Social Europeu. Malgrat que la convocatòria de cursos correspon a l’any 2019, el gruix d’aquests es portarà a terme durant l’any 2020.

Programació FOAP 2019

En el marc d’aquesta nova convocatòria FOAP 2019, des del Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell s’ha sol·licitat la subvenció per a les següents noves especialitats formatives: ‘Alemany A1’ (190 hores), ‘Anglès A2’ (190 hores), ‘Anglès B2’ (280 hores), Certificat de professionalitat ‘Activitats auxiliars de Magatzem’ (250 hores) dues edicions, Certificat de professionalitat ‘Activitats auxiliars de comerç’ (310 hores), Certificat de professionalitat ‘Operacions Auxiliars de serveis administratius i generals’ (470 hores).

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) a atorgat al Molí Empresa la majoria de cursos sol·licitats, excepte ‘Alemany A1’ (190 hores). Els cursos de formació ocupacional estan adreçats, prioritàriament, a les persones que es troben en situació de desocupació, busquen feina i tenen interès a millorar o aprendre una nova ocupació. Aquestes accions formatives estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, dins de les convocatòries anuals de formació ocupacional, i no tenen cap cost per a l’alumne.

Sessió informativa i preinscripcions

El proper 30 de setembre, a les 10.30h, es farà una sessió informativa conjunta pels cursos ‘Anglès A2 i B2’ al Centre de Promoció Econòmica. Els interessats en algun dels cursos han d’omplir el formulari de PREINSCRIPCIÓ ONLINE, o adreçar-se a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica (Camí del Riu s/n · 08760 Martorell · Tel. 93 775 31 01 moliempresa@martorell.cat) qualsevol dia de dilluns a divendres, entre les 10.00 i les 13.00h, per omplir el full de preinscripció i portar la documentació necessària.

www.moliempresa.cat