S’obre el període d’inscripcions de les activitats d’estiu, que es faran del 25 de juny al 27 de juliol

354

L’Ajuntament de Martorell, a través del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones, ha presentat el programa d’activitats d’estiu. Les activitats s’adrecen als nens i nenes nascuts entre els anys 1998 i 2008 i es duran a terme del 25 de juny al 27 de juliol.

Cinc propostes variades
El programa d’activitats d’estiu presenta cinc activitats: l’Escola d’estiu, els Casals d’estiu, Artística i aeròbic a l’estiu, Aprèn i Gaudeix amb l’anglès i els campus d’estiu (que organitzen diverses entitats esportives del municipi). Les cinc propostes combinen la vessant educativa i lúdica amb la finalitat de potenciar el desenvolupament personal dels nens i nenes.

Les inscripcions
Del 16 d’abril a l’11 de maig, les inscripcions s’obren per a les famílies empadronades a Martorell i els usuaris del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones. A partir de l’11 de maig, les inscripcions estaran obertes per a tothom fins a exhaurir-se les places vacants.

Per a més informació i inscripcions podeu adreçar-vos a les oficines d’atenció a l’usuari situades al Pavelló Esportiu Municipal, el Complex Esportiu la Vila, el Complex Esportiu de Torrent de Llops, el Centre Cultural i el Centre Integral d’Esport i Salut (CIES).