Som Capaços celebra dissabte un concert benèfic per fomentar l’intercanvi entre usuaris i voluntaris

894
Presentació Som Capaços
Presentació Som Capaços

La Fundació Tutelar Som Capaços organitza aquest dissabte, 28 de setembre, un concert benèfic per fomentar el projecte de voluntariat i d’intercanvi d’experiències amb persones amb altres capacitats. La formació esparreguerina Amazing Gospel amenitzarà la vetllada que engegarà, a les 18.30h, als jardins de l’Enrajolada.

El concert és “una bona oportunitat per passar una bona estona gaudint de la música d’aquesta formació, que ha volgut participar de manera totalment altruista, de la companyia en un entorn tan agradable com l’Enrajolada i de la possibilitat de prendre alguna cosa, ja que incorporarem servei de bar”, segons explica la vocal del Patronat de la Fundació Tutelar Som Capaços, Sílvia Capuz.

Sílvia Capuz, vocal del Patronat de la Fundació Tutelar Som Capaços
Concert Benèfic 'Amazing gospel'
Concert Benèfic ‘Amazing gospel’

Fomentar un intercanvi d’experiències enriquidor

Però sobretot, la cita tindrà un caire solidari, ja que els diners recaptats es destinaran “al projecte del voluntariat amb els nois i noies que ajudem i tutelem a la Fundació”, explica Capuz. Un intercanvi de tu a tu entre els usuaris i altres persones voluntàries: “Una mica com l’experiència de les parelles lingüístiques. Es tracta de conèixer aquesta persona i dedicar-hi una mica del teu temps lliure com a voluntari, per enriquir-la amb una relació que pot acabar sent d’amistat i d’autoconeixement mutu, en la que totes dues parts donen i reben alhora”, destaca Capuz.

Sílvia Capuz, vocal del Patronat de la Fundació Tutelar Som Capaços

Capuz recomana molt participar d’aquest projecte d’intercanvi “perquè és molt ric. Omples una part de la teva vida amb persones que tenen altres capacitats diverses, que ens poden aportar coses que no trobem en el nostre entorn”. L’encaix, a més, sol ser “molt còmode, i és seguit per part de membres de la Fundació a través d’entrevistes i d’acompanyament”.

Sílvia Capuz, vocal del Patronat de la Fundació Tutelar Som Capaços

Com adquirir les entrades

El preu de l’entrada al concert serà de 6 euros, i es pot adquirir a l’establiment de Martorell Sònia Pinedo Beauty Center, a la plaça dels Països Catalans número 8, o bé des de mitja hora abans del concert. També hi ha l’opció de fer donacions de ‘Fila 0’ al número de compte ES65 2100 5512 160200119785.