Som Podem Martorell aspira a augmentar la seva representació municipal aquest diumenge

503

Som Podem Martorell ha exposat aquest migdia el seu programa electoral per a les eleccions municipals de diumenge a la rambla de Les Bòbiles. La confluència aspira a consolidar-se i augmentar representació a l’Ajuntament i fa balanç satisfactori del paper que ha desenvolupat els darrers quatre anys. A la cita hi ha acudit la secretària general de Podem Catalunya, Noelia Bail, a més dels números 2 i 3 de la llista a Martorell, Raquel Pérez i Néstor González, respectivament.

Raquel Pérez ha enumerat les tres prioritats de Som Podem Martorell per a la propera legislatura: “La primera és fer fora la dreta catalana de les institucions de Martorell, una dreta totalment enquistada i que no deixa que hi entri gent nova”. El segon objectiu és “aconseguir més regidors dels que tenim” i, en tercer lloc, “que el PP no entri a les institucions. La dreta espanyola que està confrontant constantment els catalans entre ells no la volem a les institucions”.

Raquel Pérez, número 2 Som Podem Martorell

La número 2 de la llista -regidora de juliol de 2015 a setembre de 2017-, ha fet balanç de la legislatura: “Ha sigut molt dura, una lluita per aconseguir informació, per esbrinar què s’està fent a l’Ajuntament, amb molts pals a les rodes i havent d’anar a altres institucions per tenir informació”. Ha afegit que “ha sigut dura a nivell personal i professional, per ser de les poques candidatures noves i com a única dona cap de llista”, i ha ressaltat que “s’han canviat moltes coses, hem forçat situacions més equitatives i en les mateixes condicions per a tothom a l’hora de demanar ajuts i subvencions”.

Néstor González ha destacat que “és el primer cop que ens presentem amb la marca Podem i esperem treure un bon resultat, que podrien ser 3 o 4 regidors, tenint en compte els darrers resultats de les forces d’esquerres i la davallada de la dreta més conservadora”. També ha exposat que “nosaltres som treballadors i jubilats del poble, pensem en el programa i aspirem a ser una marca forta”.

Néstor González, número 3 Som Podem Martorell

La secretària general de Podem Catalunya, Noelia Bail, s’ha congratulat que aquest diumenge “ens presentem amb més de 100 candidatures a tot Catalunya. Això és un èxit per a nosaltres, i una d’elles és Martorell”, ha lloat la tasca de la secció local “la feina els avala, han fet un bon treball de carrer i institucional. No tinc dubte que l’Oriol és el millor candidat, junt amb la Raquel i l’experiència d’aquests quatre anys”.

Noelia Bail, secretària general Podem Catalunya

Bail ha afegit que les candidatures de la confluència estan formades “per gent normal, que porta quatre anys treballant, que sap què ha de fer per fer política, què significa no arribar a finals de més i què són les retallades i una hipoteca excessiva. Gent que ha decidit fer un pas valent endavant al territori”, i ha vaticinat que “farem molt bons resultats i serem una força determinant als municipis. S’ha de guanyar als municipis per poder canviar el país”.