Tall de trànsit per la col·locació d’un pas elevat en una cruïlla a la carretera de Gelida

397

Aquest dimarts 22 de desembre es col·locarà un nou pas elevat a la cruïlla de la carretera de Gelida amb el carrer de Sant Josep com a complement de l’actuació feta a l’enllaç amb la c-243. L’actuació es farà a partir de les 8.00 hores i és previst que s’enllesteix al migdia. L’endemà dimecres es farà pintarà aquest pas i la senyalització horitzontal corresponent.

L’actuació provocarà un tall de trànsit del carril en sentit Gelida i la Policia Local desviarà els vehicles en direcció al carrer del riu vorejant la llar d’infants Riu de Sons. El carril de circulació en sentit Martorell no es veurà afectat.

Actuació a la plaça de Llorenç Cofiño

Degut a les obres que s’estan duent a terme a la Plaça de Llorenç Cofiño, aquest dimecres 23 de desembre es modificarà la ubicació de les rampes dels passos de vianants. Es pintarà un nou pas de vianants i s’esborrarà l’antic. Amb aquesta modificació es guanyarà dues places més d’aparcament. Davant del CAP Buenos Aires es pintaran dues noves places d’aparcament per a persones amb discapacitat reduïda.