Taller d’aquarel·les a l’aire lliure per cloure la Ludoteca dels Museus

268
Daltabaix

La Ludoteca tanca el curs aquest dimecres, 19 de juny, amb un taller infantil d’aquarel·les al jardí de l’Enrajolada. El servei, organitzat per Museus de Martorell, proporciona una estona gratuïta de lleure infantil tots els dimecres a la tarda. D’aquesta manera, els assistents coneixen el patrimoni local, a través del joc en família.

Aquest dimecres, a partir de les 17.30h, es muntarà “un taller de pintura amb aquarel·les perquè cada infant faci la seva reinterpretació personal del brollador de la font de l’Enrajolada”, on ballarà l’ou de Corpus, de manera anticipada, perquè els participants el puguin dibuixar, ha explicat la tècnica de Museus, Yolanda Insa, qui també ha avançat que “hi haurà alguna sorpresa i un berenar refrescant”.

Yolanda Insa, tècnica de Museus de Martorell

La finalitat de la Ludoteca dels Museus és atraure les famílies als espais patrimonials de la nostra població. La majoria d’assistents són pares i mares que sovint no havien descobert indrets com l’Enrajolada, i que a partir d’aquestes activitats infantils s’hi apropen i els coneixen. “A l’hivern, la Ludoteca es fa dins la Casa Museu Santacana, un palauet benestant del segle XIX on els nens i nenes poden jugar tal com ho feien els nostres avantpassats a l’entorn del 1900. A l’estiu, la Ludoteca es trasllada al pati amb jocs de fusta, jocs que s’han anat perdent i jocs d’aigua”, ha comentat Insa.

Yolanda Insa, tècnica de Museus de Martorell

L’activitat s’adreça a infants de 3 a 8 anys que han d’anar sempre acompanyats d’un adult. La Ludoteca també s’adapta al calendari festiu anual amb activitats temàtiques per Nadal, la Castanyada, Carnaval, la Festa del Roser, la Fira de Primavera o Sant Jordi.

Yolanda Insa, tècnica de Museus de Martorell