Taller gratuït per orientar les famílies sobre com entrenar l’autonomia dels fills

430

El proper dimarts 12 d’abril, a les 17.30h, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica, Maria Batet, professora i entrenadora d’emprenedors, orientarà sobre com ajudar a l’autonomia i la iniciativa dels nostres fills amb el taller per a famílies Més ordre, més planificació, menys discussions, més autonomia! És possible, cal entrenament. La xerrada s’emmarca en el projecte educatiu Cultura Emprenedora a l’Escola.

L’objectiu del taller és fer reflexionar a les famílies sobre la importància de dotar als nostres fills d’autonomia i iniciativa, dos valors que cal treballar i entrenar perquè són competències que els ajudaran a tenir una actitud positiva i possibilista davant la vida.

Una conferència que parteix de l’evidència que un dels motius que més discussions i malestar generen en una família tenen la causa en la manca d’ordre i planificació dels nostres fills. Hi ha moltes millores que es poden introduir i que permeten ajudar-los a millorar la seva productivitat i aconseguir un clima més tranquil en el dia a dia.

La xerrada dura aproximadament una hora, s’il·lustra amb un powerpoint i, com que és un entrenament, es proposen i es practiquen alguns exercicis. El taller per a famílies està adreçat a pares i mares amb fills en edats compreses entre els 0 i els 16 anys, i és gratuït.

Inscripcions

Per participar en aquest taller cal omplir el formulari online o omplir la fitxa i deixar-la al centre educatiu on estan escolaritzats els fills o bé a la recepció del Complex Educatiu (Josep Tarradellas, 11).

Projecte ‘Cultura Emprenedora a l’Escola’

El projecte Cultura Emprenedora a l’Escola es va iniciar el curs 2013-2014 a Martorell amb els alumnes de 5è de l’Escola José Echegaray i aquest curs ja hi participen tres escoles de Martorell, l’Escola Mercè Rodoreda, l’escola Lola Anglada i l’escola José Echegaray.

Es tracta d’una experiència promoguda per la Diputació de Barcelona i proposada a les escoles per l’Ajuntament de Martorell a través de les Regidories d’Ensenyament i Promoció Econòmica que té com a objectiu promoure la cultura emprenedora a l’escola i formar alumnes amb altes capacitats de resposta davant les necessitats del món actual i del seu futur.