Tanquen les inscripcions al Carnaval amb 2.000 persones i una quarantena de colles

491

El Carnaval de Martorell és una de les festes més multitudinàries del municipi i un dels Carnestoltes més participatius de Catalunya. La regidoria de Joventut ha tancat el termini d’inscripcions, aquest dijous, amb 2.000 persones i una quarantena de colles, xifres similars a les de l’any passat. L’eix d’animació serà Martorell és creatiu, amb la intenció de donar amplitud a la festa i lluir disfresses més variades.

Les comparses es trobaran al carrer del Mur, dissabte 6 de febrer a les 16.00h. Una hora més tard, es farà el pregó a la plaça Germana Sant Ramon i, a les 17.30h, començarà la rua pels carrer de Martorell.

El veredicte i lliurament serà a les 20.30h a Ca n’Oliveras, mitja hora més tard començarà el sopar de colles i el ball de Carnaval sessió familiar. A les 01.00h, s’iniciarà la sessió golfa a la Nau 2 per a majors de 16 anys. Cal recollir invitacions a les Oficines d’Atenció al Ciudatà del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones.

Premis

Es lliurarà un premi a la colla amb la millor disfressa (500 euros), un premi a la colla més simpàtica, divertida, dinàmica i ballaria (350 euros), un tercer premi a la colla que millor representi el lema del Carnaval (200 euros) i el premi especial de la regidoria de Salut (200 euros).

Carnaval infantil

Divendres 5 de febrer, l’Ateneu de Can Carreras allotjarà el Ball Jove de Carnaval. Diumenge 7 de febrer, l’Associació Juvenil Esplai Guspira farà el Carnaval Infantil amb un espectacle d’animació, una rua i un petit concurs, a partir de les 11.00h a la plaça de Les Cultures.