Temps de prematrícules als cursos formatius del Complex Educatiu Torrent de Llops

770

El Complex Educatiu de Torrent de Llops torna a engegar el seu servei d’informació i atenció davant l’inici del nou curs 2015-16. Des d’aquest dimarts, els martorellencs poden informar-se en aquest punt de com fer la preinscripció als cursos bàsics del Centre de Formació d’Adults i també la matrícula viva. El calendari escolar s’iniciarà la setmana vinent a les llars d’infants.

El Complex Educatiu (Josep Tarradellas, 11) disposa d’un servei d’informació i atenció pels cursos escolars per a infants, adolescents i adults. La cap del departament d’Ensenyament, Dolors Fernández, explica que “en aquest setembre resten pendents les preinscripcions a la formació instrumental i ensenyaments inicials –llengua catalana i castellana- del Centre de Formació d’Adults i la matrícula viva”.

Pel que fa el Centre de Formació d’Adults, la preinscripció pot formalitzar-se des de dimecres 2 de setembre i fins dilluns 7 de setembre al Complex Educatiu.

D’altra banda, la matrícula viva és un servei que, com explica Fernández, “permet que les famílies que han vingut a viure a Martorell durant l’estiu puguin matricular els seus fills a les llars d’infants, a l’ensenyament primari i al secundari en aquestes dates”. La cap del departament afegeix que “qualsevol persona interessada en fer cursos pot venir a visitar-nos i informar-se’n, si no té plaça al moment, entrarà en una llista d’espera”.

Des d’aquest dimarts i fins divendres, les persones que vulguin fer la prematrícula per primer cop als cursos d’anglès o d’alemany que oferta l’Escola Oficial d’Idiomes de Martorell poden formalitzar-la on line a través de l’enllaç www.eoidigital.com/preinscripcio/alumnes/, o bé de manera presencial a l’escola –avinguda de Fèlix Duran i Cañameras- el proper divendres de 10.00 a 13.00h.

Calendari escolar

L’inici del curs escolar arribarà en primer lloc per a les llars d’infants el dilluns 7 de setembre i Primària i Secundària el 14 de setembre. L’ensenyament post obligatori per a persones a partir de 16 anys començarà el dilluns 21 de setembre. En aquest darrer bloc per a adults s’inclou l’activitat del Centre de Formació d’Adults, el Batxillerat, els Cicles Formatius, el PTT i l’Escola Oficial d’Idiomes.