Titzina Teatre presenta l’obra ‘Distancia siete minutos’ aquest diumenge a El Foment

294

La companyia Titzina Teatre representarà aquest diumenge 15 de novembre (19.00h) a El Foment l’obra Distancia siete minutos. Una tragicomèdia escrita, dirigida i interpretada per Diego Lorca i Paco Merino que tracta la resolució de conflictes entre persones. Més de 30.000 espectadors i 150 teatres de tot el món han gaudit l’obra des de la seva estrena l’octubre de 2013.

Distancia siete minutos explica la història de Fèlix, un jove jutge que es veu obligat a abandonar casa seva, afectada per una plaga de termites i instal·lar-se uns dies al seu domicili familiar. La trama coincideix cronològicament amb l’enviament i aterratge del robot espaial Curiosity. L’entorn de judicis on desenvolupa la seva professió, així com la convivència amb el seu pare, trauran a la llum temes fonamentals com la justícia, la felicitat o el destí.

Com en anteriors creacions, la companyia Titzina parteix d’un llarg treball de recerca en què ha estat en contacte, aquesta vegada, amb professionals de la justícia, conferències relacionades amb la recerca de la felicitat o treballadors i interns de la presó Model de Barcelona.

Des de la seva estrena l’agost de 2013, aquest espectacle ha realitzat més de 100 funcions en gira per Espanya i nombroses actuacions en festivals internacionals.

Entrades

Venda anticipada el divendres 13 de novembre, de 19.00 a 21.00h, i una hora abans de la funció a El Foment. Descomptes a majors de 65 anys, menors de 25 anys, aturats i grups de més de 10 persones. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Martorell i Inovyn Solvay.