Tomàs: "No us deixeu enredar, aquestes eleccions són per votar el que es fa aquí"

363

Els socialistes martorellencs han triat la rambla de les Bòbiles per explicar els seus compromisos amb la ciutadania, en el darrer acte de la campanya electoral. El candidat Lluís Tomàs ha insistit que volen estar al costat dels col·lectius més desafavorits, oferint ajudes tant a joves, com a gent gran i discapacitats que ho necessitin. El cap de llista està convençut que Martorell està a punt de viure un moment històric, amb un canvi a favor de les persones.

L’alcaldable del PSC Martorell ha dit estar il·lusionat. “Tanta gent als actes ens ha donat ànims per tirar endavant. Estem davant d’un dia històric que serà el 24 de maig. Després de molts anys, Martorell tindrà un canvi. Després de molts anys, recuperarem la proximitat de les persones i la il·lusió. No podem fallar. És una oportunitat històrica. Jo no us fallaré”. Tomàs ha demanat a la família socialista que “no pensem en el passat de fa 8 anys, ni en el govern central, ni en el govern de la Generalitat. Votem aquí. No us deixeu enredar ni enlluernar”.

L’atur i els desafavorits, com a prioritats

El líder socialista considera que “la gent està cansada de la política basada en la crítica destructiva. Nosaltres estem per explicar el que farem pels més dèbils, els que no tenen recursos, els que estan a l’atur, els grans, els joves. Aquesta és la nostra prioritat”. Tomàs ha reconegut que aquesta campanya ha sigut dura i cansada però “agraïda perquè hem pogut contactar amb la ciutadania i hem escoltat. Nosaltres no us fallarem”.

En l’acte final de campanya també han intervingut Lourdes Hernández, qui ha remarcat que “estem preparats per canviar moltes coses a Martorell. Tenim l’equip amb ganes de treballar i disposats a acabar amb la dreta de les retallades”.

Juan Ruiz de Valdivia ha explicat que “lluitarem perquè els joves puguem tenir ocupació i crearem un consell consultiu per tenir veu que ens representi a l’ajuntament”. Finalment, Remedios Márquez ha insistit que “el dia 24 no finalitza tot, comença tot. Els socialistes hem de guanyar perquè si guanyem, guanyaran tots els martorellencs”.