Tomàs: "Si sóc alcalde publicaré el meu patrimoni personal i convido a la resta que ho facin”

333

El candidat del PSC, Lluís Tomàs, es compromet a publicar el seu patrimoni personal i ha convidat als seus adversaris polítics a imitar-lo. En un acte al barri de Torrent de Llops, la candidatura socialista ha mostrat el seu compromís de recuperar el CAP Torrent de Llops i millorar la seguretat de les zones d’esbarjo infantil de les places del barri així com la il·luminació dels seus carrers.

La plaça de Pere Teixiné del barri de Torrent de Llops ha estat el punt de trobada, aquesta tarda de diumenge, dels socialistes locals per explicar el seu programa electoral traçat amb 80 propostes i compromisos. I entre els compromisos “si sóc alcalde penso publicar el meu patrimoni personal i convido a la resta de candidats que facin el mateix” ha dit Tomàs. “Volem que els ciutadans sàpiguen en què es gasten els diners públics. Reduirem en despesa política, càrrecs de confiança i protocol. Apostem per la transparència i ens comprometem a que tothom tingui accés a l’agenda oberta de l’alcalde” ha afegit.

El candidat socialista demana uns bons resultats electorals el 24 de maig perquè “ens juguem continuar com estem o que hi hagi un canvi a Martorell que significa que entri un aire nou”. De totes maneres, ha dit, “la meva candidatura treballarà tant si estem al govern com a l’oposició”.

L’acte de campanya dels socialistes ha comptat amb les intervencions de la número 2 de la llista, Remedios Márques, i el tercer candidat, Raúl Rozalén. Márquez ha dit que “el nostre candidat te molta energia i ganes de que Martorell sigui una ciutat oberta i reconeguda. Amb persones de primera classe, sense discriminacions a causa del barri on visquin”. I ha afegit que “hem de treballar molt i escoltar als veïns perquè hi ha molta feina per fer” i ha remarcat que “el dia 24 s’ha de sortir a votar el Lluis Tomàs per canviar Martorell”.

El tercer de la llista, Raúl Rozálen, ha repassat alguns dels punts del programa electoral com “millorar la il·luminació del barri de Torrent de Llops, recuperar el servei del CAP i fer que els espais infantils s’adaptin a les normes de seguretat”.

L’acte electoral ha acabat amb una degustació d’embotits de la terra per gentilesa d’un local de restauració del barri.