Torn festiu per al barri de Torrent de Llops

1525
Festa del Barri Torrent de Llops i Rodalies
Festa del Barri Torrent de Llops i Rodalies

L’Associació de Veïns Torrent de Llops i rodalies engega aquest divendres les festes de barri, i ho farà amb la previsió d’igualar, com a poc, les xifres d’assistència de l’any passat. La Plaça Pere Teixiné serà l’epicentre de les celebracions, que es desenvoluparan en aquesta ubicació en gran part dels actes previstos.

L’exhibició de salsa i la sessió d’un DJ seran els primers plats, a partir de demà divendres a les 6 de la tarda. Dissabte, el dia central de les festes del barri Torrent de Llops i rodalies, l’activitat començarà ben aviat. Les exhibicions de judo i rugby donaran pas al torneig de futbol sala infantil. A les 12 tindrà lloc la festa de l’escuma, i des de l’associació es fa una crida als infants perquè assisteixin preparats amb banyadors, pistoles d’aigua i d’altres joguines per gaudir-ne.

Durant la tarda, tindrà lloc el torneig de futbol sala de veterans, així com d’altres exhibicions esportives. Tot, abans del sopar de germanor en què és previst que hi prenguin part més de 600 persones. Cada veí portarà el seu sopar i l’associació els ubica per taules i deixa que sopin amb la resta de veïns. La secretària de l’Associació de Veïns Torrent de Llops i Rodalies, Marisol Solís, explica com està previst aquest sopar.

Marisol Solís, secretària de l'AVV Torrent i Rodalies

Diumenge començarà l’últim dia de festes. I ho farà amb les curses infantils i adulta al voltant de la plaça Pere Teixiné i les seves rodalies. A més, un grup de músics, uns inflables i una cucafera d’aigua amenitzaran l’últim matí.

La tarda es dedicarà a l’actuació d’un pallasso i, acte seguit, se celebrarà el sorteig de productes que han entregat els comerciants del barri. El president de l’associació, Francisco Romero, explica que aquest gran sorteig posarà el punt i final a 3 dies de festes:

Francisco Romero, president de l'AVV Torrent i Rodalies

Durant els 3 dies de festes, les dones que formen part de les classes de patchwork durant tot l’any exposaran els seus treballs dins del local de l’associació.