Torna aquest divendres la gala de moda i estilisme a benefici de la lluita contra el càncer

354

Els establiments martorellencs Perles d’Armari, Puig Joiers i Sonia Pinedo Beauty Center organitzen aquest divendres a partir de les 21.00h als jardins de la Torre de les Hores la 3ª edició de la Gala Show d’Estilisme i Complements. L’entrada costarà 10 euros i els diners es destinaran íntegrament a la junta local de l’Associació Catalunya Contra el Càncer. Hi haurà dansa i passis de moda de calçat, de joieria, de roba íntima i d’altres col·leccions.

Després d’estrenar-se l’any 2013 amb una primera gala a La Caserna i una segona al desembre de 2014 al Museu Vicenç Ros, les tres propietàries dels respectius establiments organitzadors –Jose Melet, Carme Puig i Sònia Pinedo- s’han decidit a organitzar una tercera gala benèfica. Per això, han comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Martorell, la Fundació Francesc Pujols i diversos establiments locals i particulars. Els diners que s’obtinguin amb la venda de les entrades es destinaran, com ja va succeir en la primera edició, a l’Associació Catalunya Contra el Càncer a Martorell.

Una gala amb moltes sorpreses
Carme Puig, propietària de Puig Joiers, explica que “la gala tindrà moltes sorpreses, però us puc avançar que hi haurà actuació d’alumnes de l’Escola de Dansa de Carme Bea i passis de calçat, de roba i de joieria. Com a novetat, hi haurà un passi de roba íntima i tenim previst comptar amb el dissenyador Jordi Dalmau, que ens podria portar un passi de vestits de núvia”. També se servirà una copa de cava i un pica-pica per als assistents.

El preu de l’entrada al recinte serà de 10 euros. Les entrades no es podran comprar per anticipat, sinó que “únicament s’adquiriran l’estona abans de l’inici de la gala en una taula situada a l’entrada del recinte”, explica Puig, qui espera una gran afluència de gent en tractar-se d’una causa solidària.