Torna el cicle mensual d’audiovisuals de viatges de l’Agrupació Excursionista

313
ViatjAEM, cicle de viatges de l'Agrupació Excursionista de Martorell
ViatjAEM, cicle de viatges de l'Agrupació Excursionista de Martorell

L’Agrupació Excursionista de Martorell (AEM) torna a engegar el cicle mensual d’audiovisuals de viatges com una de les activitats periòdiques de l’any. Les sessions es faran sempre al local social del Pavelló Esportiu Municipal el darrer dimarts de mes, a les 21.00h. L’estrena serà el 29 de gener amb un audiovisual vintage sobre el llac Baikal (Rússia) i el Transsiberià, presentat pel soci de l’entitat Ignasi Soriano.

ViatjAEM és la nova denominació de les sessions de fotografies i vídeos de viatges, de durada aproximada d’una hora i amb un petit refrigeri final per als assistents. Xavi Tió, president de l’entitat, explica que “poden ser viatges d’expedicions, de trekking, de caire cultural o combinats, que ens fan arribar tant els socis com el públic en general”.

Xavi Tió, president de l'Agrupació Excursionista de Martorell

Explica el president de l’entitat que “tothom qui hagi fet algun viatge interessant que vulgui compartir, només cal que contacti amb nosaltres al correu excursionista.martorell@gmail.com, o bé en el nostre horari d’atenció al públic, tots els dijous de 21.00 a 22.00h al Pavelló”.

Xavi Tió, president de l'Agrupació Excursionista de Martorell

El ViatjAEM engega aquest gener i ja té programades sessions fins al juny. La primera cita serà ‘El llac Baikal Vintage’, la projecció d’un vídeo de Francesc Olivé presentat per Ignasi Soriano. Es tracta d’un film de l’any 1994 centrat en aquest llac, que és la major reserva d’aigua dolça i el més antic del planeta. També hi ha imatges d’un trajecte de tres dies a bord del Transsiberià, i de les ciutats de Moscou, Irkutsk i Sant Petersburg, entre d’altres. La projecció es farà el dimarts 29 de gener a les 21.00h.

Xavi Tió, president de l'Agrupació Excursionista de Martorell

La programació continuarà el dimarts 26 de febrer amb un audiovisual sobre Alaska i la costa de la Colúmbia Britànica del Canadà, a càrrec de Xavi Tió. El 26 de març serà el torn del Japó, amb el viatge de Maria Àngels Tobella. El 30 d’abril, Xavi Gargallo presentarà un audiovisual referent a Estònia, Letònia i Lituània (Repúbliques Bàltiques). El 28 serà el torn del Kirguizistan amb Jaume Monés i el 25 de juny Rosa Farreras i Encarna Montroig presentaran les millors imatges dels paisatges, ciutats i pobles de l’Alsàcia.