Darrers dies per presentar-se al Concurs de Fotografia de l’Agrupació Excursionista de Martorell

1149
Concurs Fotografia Muntanya
Concurs Fotografia Muntanya

Natura i muntanya són les temàtiques del 26è Concurs de Fotografia de Muntanya que organitza l’Agrupació Excursionista de Martorell (AEM). Dijous, 28 de setembre, és la data límit per presentar imatges al certamen. La singuralitat d’aquesta activitat és que els guanyadors els decideixen per votació popular els visitants de l’exposició que recollirà a Cal Nicolau les creacions de tots els participants, durant la Festa del Roser.

Qualsevol persona pot presentar-se al concurs, fent arribar entre 1 i 3 fotografies relacionades amb natura o muntanya, que tinguin un tamany mínim de 18 x 24 cm i que estiguin muntades sobre una cartolina, cartró o altres suports que han de mesurar obligatòriament 30 x 40 cm. Les fotos es poden fer arribar a l’Apartat de Correus 87 de Martorell o de manera presencial, al local de l’AEM al Pavelló Esportiu Municipal, els dimarts i dijous, de 21.00 a 22.00h.

Exposició de les fotografies pel Roser i votació popular

El president de l’AEM, Xavier Tió, ha recordat que, un cop rebudes les fotografies, l’entitat prepararà l’exposició que cada any es pot veure al vestíbul de Cal Nicolau (Escola Municipal de Música, a la plaça de la Vila) en la que es mostraran totes les imatges participants. Serà coincidint amb la Festa del Roser el dissabte, 7 d’octubre, de 10.00 a 13.00h i de 17.00 a 22.00h, i el diumenge 8, de 09.30 a 14.00h.

Xavi Tió, president de l'Agrupació Excursionista de Martorell

Tothom qui passi per l’exposició podrà sol·licitar una butlleta i votar les tres fotografies que més li hagin agradat, assignant 3, 2 i 1 punts. Les votacions podran fer-se fins el diumenge a les 12.00h, ja que tot seguit la junta de l’entitat procedirà a fer el recompte per fer públic, pels volts de les 14.00h, els quatre guanyadors.

Els guardons

Es concediran 3 premis a les fotografies més votades i un a la fotografia que hagi obtingut més punts d’entre les que corresponen a les sortides fetes per l’Agrupació Excursionista de Martorell durant la temporada 2016-17. La fotografia més votada s’endurà un val de 250 euros per gastar en material fotogràfic, el segon premi consistirà en una motxilla, una estora aïllant i 50 euros per gastar en material esportiu, i el tercer, un val de 50 euros per gastar en productes d’alimentació sana. El guanyador de la categoria de sortides de l’AEM s’endurà una ampliació d’una fotografia sobre foam de 50×100 cm.

Xavi Tió, president de l'Agrupació Excursionista de Martorell