Torneig solidari de pàdel a favor d’Hipofam aquest dissabte al Complex Esportiu La Vila

509

La secció de pàdel del Club Natació Martorell organitza, aquest dissabte, la tercera edició del torneig solidari en favor de l’associació Hipofam (CE La Vila). Aquesta entitat va néixer sense ànim de lucre per fomentar la informació i la investigació sobre la hipomagnesemia familiar en cadascuna de les seves variants, i va ser creada pels afectats per aquestes patologies. Aquesta malaltia és catalogada com ultra rara –només 40 casos detectats a tota Espanya- i afecta nens i nenes des del moment del naixement de maneres molt diverses.

Les inscripcions es tancaran avui a la tarda, i, pel moment, hi ha 46 parelles apuntades. Enguany hi haurà 4 categories, amb la novetat de la categoria júnior, per a practicants de pàdel d’entre 10 i 16 anys. En masculí, hi haurà els grups de Primera, Segona i Tercera. En femení, les parelles quedaran repartides entre Primera i Segona. En mixte, només hi haurà una categoria, com en l’edat júnior.

El preu del torneig és de 15 euros, una quantitat que anirà destinada a l’associació Hipofam. Els primers partits es disputaran a les 9 del matí, i és previst que finalitzi cap a les 20.00h. L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la regidora d’Esports, Belén Leiva, faran l’entrega de premis del torneig.

En la darrera edició d’aquest torneig, el Club Natació Martorell va recaptar uns 1.000 euros, arran de la quantitat recollida amb les inscripcions dels participants i dels productes que Hipofam va vendre durant la celebració del torneig.