Tornen els ‘Esmorzars amb l’alcalde’ per conèixer les necessitats del teixit empresarial

909
'Esmorzars amb l'alcalde'
'Esmorzars amb l'alcalde'

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa ha reprès aquest matí els ‘Esmorzars amb l’alcalde’. Amb periodicitat mensual, Xavier Fonollosa es troba amb representants del teixit empresarial martorellenc per afavorir el contacte directe en un ambient informal. Un espai d’informació, comunicació i aproximació entre empreses i administració en benefici de l’economia local.

En aquesta oportunitat, hi han estat presents Gabriela Palma, managing director de Casa SEAT; David Mestre, director d’ASEPEYO; Trini Moreno, directora d’oficina de Randstad; Noèlia Almansa, consultora de Randstad i Dunia Ochoa, directora de zona de Randstad; la viverista del Molí Empresa Marta Mas Check & Choose; el viverista José Antonio Martínez, de PSD OLP Robòtics i el director de Bicolan ETT, Adolf Bargués.

La regidora de Promoció Econòmica, Rosa Cadenas, present a la trobada, ha expressat que es busca “tenir més proximitat amb les empreses de la zona i saber què pensen que podríem fer millor per facilitar la seva gestió. Parlem de temes vitals per a la nostra població o que preocupen a les empreses. Compartir el coneixement en una estona distesa facilita la proximitat d’ambdues parts”.

Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica

Els participants valoren molt positivament aquesta iniciativa, ja que els permet mantenir contacte amb altres empresaris de la població, detectar possibles col·laboracions i conèixer tots els serveis que l’Ajuntament de Martorell posa al seu abast. Alhora, el Centre de Promoció Econòmica rep informació de primera mà per tal de fer una diagnosi acurada de la nostra realitat empresarial, perfilar accions i programes per a empreses, emprenedors i persones en situació d’atur.