Torrent de LLops estrenarà nova pista d’atletisme homologada aquest setembre

2021
Remodelació pista atletisme del CE Torrent de Llops
Remodelació pista atletisme del CE Torrent de Llops

L’Ajuntament de Martorell està duent a terme aquest estiu la rehabilitació del paviment de la pista d’atletisme del Complex Esportiu Torrent de Llops. L’actuació principal ha estat la rehabilitació del paviment mitjançant un sistema anomenat retoping. En paral·lel, s’ha fet reparacions puntuals per recuperar la planimetria que estava compromesa per patologies diverses com un petit enfonsament del terreny o arrels infiltrades. El projecte també contempla la instal·lació de xarxa de dades i electricitat dins la pista, elements necessaris per efectuar les competicions d’atletisme.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha explicat que “estem fent nova la pista d’atletisme perquè sigui homologada i pugui allotjar campionats de Catalunya, d’Espanya i d’Europa, si calgués. Ho estem fent a l’estiu, aprofitant l’aturada esportiva del Martorell Atlètic Club (MAC), i de bracet amb l’entitat per recollir les seves aportacions”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Les obres estan pràcticament acabades, ara només manca recuperar la zona de gespa. Al setembre, els atletes del MAC ja podran estrenar la rehabilitació de la pista. Sergio Cinto, president del MAC, ha assegurat que l’homologació atraurà noves llicències –espera arribar a les 200- i permetrà registrar noves marques al club.

Sergio Cinto, president del MAC
Remodelació pista atletisme del CE Torrent de Llops
Remodelació pista atletisme del CE Torrent de Llops

Altres millores als equipaments esportius

Mentrestant, l’Ajuntament de Martorell continua millorant altres equipaments esportius. És el cas de les Instal·lacions Esportives Municipals on es fa un nou bloc nou de vestidors i es fa un arranjament de l’entorn de la pista per adaptar-la a la pràctica de l’hoquei patins.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

A la tardor, s’iniciarà l’adequació d’un espai del Complex Esportiu La Vila per crear el gimnàs de la gimnàstica artística. D’aquesta manera, el Gimnàstic Club Martorell podrà donar resposta a la gran demanada que està tenint aquesta disciplina esportiva a Martorell.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

A més, aquest agost s’han dut a terme intervencions puntuals de manteniment als vasos aquàtics de les piscines del Complex Esportiu La Vila i la zona hidrotermal del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES).