Tot a punt per al sopar benèfic contra el càncer, encara amb tiquets disponibles

1324
Sopar Benèfic contra el càncer. Associació Catalunya Contra el Càncer de Martorell. El Progrés
Sopar Benèfic contra el càncer

Prop de dues-centes persones ja s’han apuntat aquest dissabte 30 de setembre al sopar benèfic contra el càncer, cita destacada del calendari d’activitats de l’associació Catalunya contra el Càncer a Martorell. Un esdeveniment que recapta diners per a la investigació de la malaltia, i que se celebrarà a El Progrés a partir de les 21.00h. La vetllada inclourà una rifa de més de 200 articles donats per comerços i empreses locals, i parlaments.

El proper dijous 28 de setembre al vespre finalitza el termini d’inscripció al sopar, que es pot fer a través del telèfon 93 775 03 89, i que té un preu de 40 euros. L’entitat martorellenca vol així seguir “recaptant diners que reverteixin en la investigació de la malaltia”, tal i com explica la presidenta de l’entitat, Montserrat Campmany.

Montserrat Campmany, presidenta de l'associació Catalunya Contra el Càncer a Martorell

En l’edició de l’any passat, es van recollir més de 5.100 euros i es van invertir a millorar la qualitat de vida de les persones malaltes i a la investigació. L’entitat va donar 4 butaques de quimioteràpia, una nevera per a guardar medicació, un ordinador i un mamògraf, que van ser lliurats a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

Tots els assistents que vulguin podran adquirir butlletes per al sorteig “de més de 200 obsequis que ens han proporcionat els comerços i les empreses de Martorell, al preu de 5 euros”.