Tot el món de la moda es reunirà a La Vila en la ‘Fashion Show Martorell’

375

L’Associació de Botiguers del Centre Comercial La Vila organitzarà del 7 al 12 d’abril La Fashion Show Martorell que reunirà tots els agents del sector de la moda en un mateix espai per crear un clúster de moda al Baix Llobregat Nord. Promourà tallers de costura, reportatges fotogràfics, conferències i desfilades de moda i esdevindrà una plataforma per a professionals emergents del sector. Ràdio Martorell emetrà programes especials en directe per seguir l’esdeveniment.

La Fashion Show Martorell reunirà dissenyadors, fotògrafs, estilistes, models, distribuïdors, comerciants, fabricants i clients. La cita inclourà tallers de patchwork, customització i alta costura, a càrrec de Maribel Rodríguez i Marisa Muñoz, taules rodones sobre moda, reportatges fotogràfics, proves de roba per a models (fitting) i sessions de networking per a emprenedors. Les activitats seran gratuïtes (inscripció prèvia al 696 42 84 00) i es faran al Círcol (plaça de La Vila, 19).

El plat fort seran les desfilades amb la presència d’una quarantena de models d’arreu. Dissabte 11 d’abril, de 21.00 a 23.00h, es farà un passi de moda íntima, bany, festa, casament i complements a La Caserna (entrades a les botigues associades). Diumenge 12 d’abril, de 12.00 a 14.00h, es podrà gaudir d’una desfilada de moda urbana a la plaça de La Vila.

La Fashion Show Martorell és “una oportunitat per a estilistes, fotògrafs, models o dissenyadors emergents, una plataforma per a iniciar-se en el món de la moda sense cap mena de cost. Els hi posem la passarel·la, els focus, la comunicació, els espais, les activitats i, fins i tot, els possibles compradors. Ho tenim tot a punt per a que la presentació sigui un èxit”, explica el gerent del Centre Comercial La Vila, Antoni Pascual.

Xaloc, Globo, Arrels, Aurora Perfumeria, AVER Technology, Cal Xic, L’Estanc de La Vila, Marcobal, Carla, Parera Textil, Farmàcia Parera, Discere, De la terra a la taula, Maurice Messegue, Mil coses, Mura Teteria, Olga Difusió, Bar Porvenir, La pelu de La Vila, Reinpe, Onas, Roig Moda Íntima, Corseteria Araceli, Ungles, Volstead, Suma, Bufons, Calçats Munné i Kimochy, són els establiments locals que hi participaran a la cita que, a més, comptarà amb el suport d’una vintena d’empreses del sector del Baix Llobregat i Barcelona.

Ràdio Martorell (91.2FM) emetrà programes especials en directe per seguir d’aprop l’esdeveniment, de dimarts a dissabte d’11.00 a 12.00h.