Tots els alumnes de l’Escola de Música mostraran el seu talent en una setmana plena de concerts

313

L’Escola Municipal de Música (EMM) de Martorell ha iniciat aquest dilluns 13 de juny un cicle de concerts a diferents escenaris del municipi per cloure el curs 2015-2016. Un total de 250 alumnes, des dels més petits als més adults, exhibiran fins el 21 de juny els seus talents vocals o amb els instruments que estan aprenent a tocar.

El director de l’EMM, Manolo Forniers, ha avançat que han preparat una pila de concerts gratuïts i curts, espargits per tot Martorell. “La música és una forma d’expressió. L’essència i el motiu pel qual estan aprenent a tocar és compartir allò que portes tot l’any treballant. Aquesta és una setmana especial per mostrar, a quanta més gent millor, allò que t’agrada fer amb el teu instrument”, ha dit.

El primer concert ha estat avui amb els alumnes dels combos a l’Ateneu de Can Carreras, a les 19.00h. El 14 de juny, a les 17.30h, l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural acollirà La cantata de la vaca Florinda, amb els alumnes de l’EMM i l’Aula de Teatre de Martorell. A les 19.30h, els alumnes de corda i vent tocaran al Museu Municipal Vicenç Ros.

Els alumnes adults de l’EMM oferiran a Cal Nicolau el 15 de juny, a les 20.00h, una audició oberta, mentre que els alumnes d’ensenyament bàsic i guitarra de l’Escola José Echegaray actuaran al Centre Cultural, a les 17.30h.

Combos i Cor Jove s’uniran per oferir un repertori musical el 16 de juny, a les 19.00h, a l’Ateneu de Can Carreras, on el 17 de juny oferiran l’habitual jam session mensual, a les 19.30h.

Per tancar el cicle de concerts, els alumnes de guitarra bàsica, piano i cambra actuaran a Cal Nicolau el 21 de juny, a les 18.00h.