Treballadors del CET Can Cases duran la jardineria de la Residència Sant Joan de Déu

419

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i els apoderats de la Fundació Residència Sant Joan de Déu de Martorell Pere Fàbregas i Carles Garcia han signat aquest divendres un conveni pel qual treballadors del Centre Especial de Can Cases (CET) s’encarregaran de la jardineria a la Residència Sant Joan de Déu. El conveni és anual i complementa el que ja havien signat ambdues parts anteriorment amb l’Hospital de Martorell. Per l’alcalde, aquest és un reconeixement a la bona feina que fan els treballadors del centre.

El conveni, anual i prorrogable, formalitza que els treballadors del CET, vinculat al Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM), s’encarregaran de la jardineria a la Residència Sant Joan de Déu. Aquesta signatura complementa l’acord anterior establert entre el PMSAPM i la Fundació Hospital Sant Joan de Déu amb la mateixa finalitat als exteriors de l’Hospital.

L’alcalde i president del PMSAPM ha destacat que “ens satisfà molt la signatura d’aquest conveni, ja que el Centre de Treball de Can Cases el formen nois i noies amb discapacitat intel·lectual i des del Patronat auspiciem que vagin tenint feines que poden fer i fer molt bé i amb molta il·lusió”. Fonollosa ha afegit que “la seva professionalitat ja l’han demostrada a l’hospital i a d’altres punts de Martorell, i té molt a veure en la recent obtenció de 3 flors d’honor al certamen Viles florides”.

Per l’apoderat de la Fundació Residència Sant Joan de Déu, Pere Fàbregas, “ens mancava la tasca de jardineria de la residència, i ara ja és una realitat. Aquest conveni és un tema de benestar social, en el que ens ajudem mútuament. Creiem que els nois del CET de Can Cases són molt bona gent i fan molt bé la seva feina, com es pot veure amb els canvis que s’han produït en la jardineria a Martorell”.

A la signatura del conveni també hi han estat presents els regidors de Benestar Social i Joventut Cristina Dalmau i el de Salut i Gent Gran Albert Fernández.