Trenet i maquetes tancaran diumenge els actes dels 30 anys dels Amics del Ferrocarril

427

L’Associació dels Amics del Ferrocarril de Martorell celebrarà aquest diumenge 27 de setembre la Diada del Soci i la jornada de portes obertes al seu local social. Un acte obert a tothom que tanca les celebracions dels 30 anys de l’entitat. El trenet de 5 polsades al matí i les maquetes que es veuran al local tot el dia seran els atractius de la jornada.

La Diada del Soci i jornada de portes obertes es fa al local de l’entitat, a la plaça de Maria Canela, just al costat de la Secció Institut Martorell. Des les 10.00 a les 13.30h, les famílies que ho vulguin podran pujar i fer un tomb amb el trenet de 5 polsades i visitar les dues maquetes que s’exhibiran al local, que també es podran veure a la tarda, de 17.00 a 20.00h.

Final als actes commemoratius i nous objectius
La Diada del Soci clou les commemoracions dels 30 anys dels Amics del Ferrocarril. Anteriorment, l’entitat havia organitzat amb molt d’èxit un viatge amb Talgo fins a Móra la Nova –el 22 de març-, i també va acollir la primera quinzena d’agost una exposició a l’Enrajolada referent als 150 anys del Ferrocarril de Tarragona a Martorell, i la presentació del llibre del mateix nom.

El president de l’entitat, Jordi Espaulella, ha explicat que “ja pensem en la propera Fira de Primavera, l’any passat vam omplir de maquetes un espai expositiu de més de 1.000 metres quadrats a Ca n’Oliveras i l’objectiu per l’any vinent és augmentar la superfície”.