Tres jugadores del RCD Espanyol expliquen a Martorell la seva experiència a l’elit del futbol femení

417
Visita jugadores RCD Espanyol
Visita jugadores RCD Espanyol

El Complex Esportiu Torrent de Llops va acollir aquest dimarts la visita de tres jugadores del primer equip del RCD Espanyol. Eli del Estal, Brenda Pérez i Inés Juan van compartir exercicis i la tarda amb els equips aleví, infantils i juvenils del Club de Futbol Martorell.

Aprofitant l’aturada de la jornada per Carnestoltes, el Club de Futbol Martorell va apostar per convidar tres jugadores de Primera Divisió femenina. Del Estal, Pérez i Juan formen part de la plantilla blanc-i-blava i van fer un tastet de la seva experiència com a jugadores a les martorellenques i els entrenadors que hi van ser presents.

Brenda Pérez, de 25 anys, és una de les jugadores catalanes que més ha voltat en el futbol femení. Després de començar a Santa Coloma, en el futbol sala, i fer el salt al RCD Espanyol, va formar part del València i del Atlético de Madrid. Ara, viu la seva segona etapa com a blanc-i-blava i admet que el futbol femení ha fet un pas endavant. Aquest esport, diu, s’han convertit en una elecció de les nenes d’avui en dia, el que farà créixer el nivell del futbol femení arreu.

 Brenda Pérez, jugadora RCD Espanyol

De la seva banda, Eli del Estal també encara la seva tercera temporada al primer equip del RCD Espanyol i ho fa després de formar-se a Cantàbria, el seu lloc de naixement. Del Estal, que va mostrar-se molt propera a les jugadores, va reconèixer que l’Espanyol l’ha acollit molt bé i se sent com a casa. El futbol base català, va dir del Estal, Catalunya està sumant rèdits cada temporada i s’ha convertit en una de les referències per la seva qualitat i les fites que està aconseguint. 

Elisa Del Estal, jugadora RCD Espanyol

Inés Juan, amb cinc anys a la plantilla blanc-i-blava i com a capitana de l’equip, també va ser present en la jornada de dimarts. La balear, molt adaptada al futbol català, va coincidir amb Del Estal i Pérez en subratllar la feina que s’ha fet des de Catalunya per impulsar i fomentar el futbol femení de base des de les pedreres dels clubs.

Inés Juan, jugadora RCD Espanyol

Les blanc-i-blaves van compartir exercicis i xerrades amb les jugadores martorellenques i van regalar peces de roba de les equipacions blanc-i-blaves entre elles. El coordinador del futbol femení del CF Martorell, Carlos Prats, i els entrenadors dels equips van acompanyar les jugadores en aquesta visita.