Tres jugadors del Sala5 Martorell fan història i completen la selecció catalana sub16

889
Arnau Omella, cadet A Sala5
Arnau Omella, cadet A Sala5

El futbol sala base martorellenc comença a recollir èxits. Tres jugadors del cadet A del Sala5 Martorell formaran part de la selecció catalana sub16, un combinat que ja ha quedat definit i que, per primer cop en els deu anys d’història de l’entitat, comptarà amb tres martorellencs de cop.

Es tracta de Pau Ramírez, Arnau Omella i Víctor Ramos, que han superat el tall definitiu i viatjaran a Castella La Manxa per disputar-hi la fase prèvia i intentar lluitar per la medalla d’or. Els tres martorellencs van començar la preparació de la selecció definitiva a principis del mes d’octubre: Pau Ramírez i Arnau Omella van ser-hi ja a la primera sessió, mentre que Víctor Ramos va entrar-hi a la segona. Sergi Yáñez va formar part del primer entrenament però no va tenir continuïtat en la resta de sessions.

L’entrenador del cadet A del Sala5 Martorell, Ivan Calle, a dada que per a l’entrenador del cadet A del Sala5 no passa desapercebuda. Calle confessa l’alegria per la notícia i per impregnar l’ADN martorellenc a la selecció catalana.

Ivan Calle, entrenador cadet A Sala5 Martorell

La temporada passada, Ibai Espinosa va formar part de la selecció catalana sub16, i Víctor Cecília va ser a la sub19. Cecília, que enguany milita a l’Industrias Santa Coloma, també és dins la preparació de la selecció catalana sub19 definitiva. Pel que fa a la selecció comarcal del Baix Llobregat, tres jugadors vermells més hi seran: Ferran Lopez, David Ruiz i Alex Currillo completaran la convocatòria de la segona sessió d’entrenaments d’aquest combinat.