Tres novetats llueixen en la presentació dels equips del Club Volei Martorell

929
Presentació CV Martorell
Presentació CV Martorell

El Club Volei Martorell ha presentat aquest matí els vuit equips amb què ha engegat la temporada 2018-19 i ho ha fet al Pavelló Esportiu de Can Cases. Prop d’una setantena d’esportistes vestirà aquesta campanya els colors de l’entitat presidida per Manolo Tena, que encara el seu tercer curs al capdavant del club.

La Martukada ha fet passadís a les jugadores, que han trepitjat la pista central de l’equipament esportiu i han rebut la resta de companyes del club. A banda dels equips de la temporada, també s’han presentat tres monitores que participen en les competicions que promou el Consell Esportiu del Baix Llobregat i per les quals aposta el CV Martorell.

Creixen en infantil

L’entitat suma, enguany, un equip més a la categoria infantil, amb dos en total. L’infantil A, dirigit per Jordi Esteve competirà a Segona Divisió, mentre que l’infantil B, a càrrec d’Andrea Verdún, prendrà part a la lliga del Consell Esportiu del Baix Llobregat. Aquesta és una de les novetats del curs, en forma d’un equip més.

En edat aleví, el CV Martorell compta amb un aleví femení i un aleví mixte que entrenen a l’Escola Mercè Rodoreda i a l’Escola Lola Anglada i que competeixen, ambdós, al Consell Esportiu del Baix Llobregat. L’aleví que juga a la Federació Catalana està entrenat per Ylenia Rodríguez.

En la categoria cadet, el B es consolida al Consell Esportiu del Baix Llobregat i Laia Tena n’és la responsable. El cadet A, de la seva banda, jugarà a Segona Divisió sota les ordres de Raúl Bejarano. Jesús Pérez entrena l’equip de la màxima categoria, el juvenil que també milita a Segona Divisió.

A la recerca d’un equip sènior

El president Manolo Tena ha estat acompanyat per l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la regidora d’Esports, Belén Leiva, en el torn de parlaments. Tena ha posat en valor el fet de sumar un equip més a l’estructura del club, així com gaudir del nou pavelló esportiu, la seva nova residència. La tercera de les novetats va tenir lloc durant el mes de juliol, quan es va celebrar la primera edició del campus d’estiu, i que va estar sota la coordinació de Laia Tena, Anna Tena i Andrea Verdún.

El president, a més, ha confessat que des del club ja es treballa per poder comptar amb un equip de categoria sènior la propera temporada. Des de fa tres cursos, l’entitat no té equip en aquesta edat, però el president martorellenc ha reconegut que hi treballaran per fer-ho possible.

Tres jugadores de l’entitat han llegit el manifest amb motiu del Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones per tal d’acabar amb aquesta xacra i treballar plegats perquè cap dona hagi de tornar a patir-la.