Tres emprenedors derivats del Molí Empresa inicien la formació ‘Start Up Training’ d’Innobaix

728
'Start Up Training'
'Start Up Training'

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa, participa un cop més al programa ‘Start Up Training’ de capacitació d’Innobaix. En aquesta 7a edició hi participen tres emprenedors derivats del Molí Empresa de Martorell: Neuroenergètica, Predecat i ClickArt Mascotasque, que junt amb nou més del Baix Llobregat i L’Hospitalet han iniciat les classes fins a finals de novembre.

Per 12 empreses del Baix Llobregat i L’Hospitalet aquesta està sent una tardor més calorosa que per la resta. A la seva feina habitual, s’hi ha sumat un procés formatiu que podria suposar la seva consolidació. Fins a finals de novembre participen al programa ‘Start Up Training’ de capacitació empresarial que, de la mà d’Innobaix i l’escola de negocis Eada, els permet veure el seu negoci des d’una nova perspectiva.

Cada empresa participant entra en un procés de seguiment específic per part d’Innobaix. Natàlia Mir, directora de programes, s’entrevista amb els participants per conèixer a fons el projecte i afavorir que aquests negocis entrin en l’ecosistema d’innovació al Baix Llobregat i L’Hospitalet. Es planteja, així, com redirigir els projectes cap a altres itineraris de formació o de seguiment per facilitar el seu creixement.

Els projectes de 2017

Dels 12 projectes seleccionats per participar en aquesta edició d”Start Up Training’, tres han estat derivats des del servei de Promoció Econòmica Molí Empresa de l’Ajuntament de Martorell: Neuroenergètica, Predecat i ClickArt Mascotas.

Neuroenergètica és una empresa situada al Viver d’Empreses del Centre de Promoció Econòmica de Martorell i està dirigida per Eva Arricivita. Fan formació especialitzada en Equilibracions Neuroenergètiques, que prenen com a base una combinació de punts d’acupressió i mudres.

Predecat és una empresa de Martorell que fa prefabricats decoratius. Associats amb una empresa de piscines, han desenvolupat un sistema que permet transformar una piscina tradicional en una piscina desbordant. Aquesta nova aliança els ha suposat un canvi d’estratègia i ara és el moment de desenvolupar-la.

Toni Villarino és ensinistrador de gossos i, a través de la seva empresa ClickArt Mascotas, corregeix problemes de conducta a través d’un sistema propi que treballa conceptes com l’aliment, el passeig, el joc i l’afecte, sense càstigs innecessaris. Ha decidit participar en l’Start Up Training perquè vol obrir noves línies de treball online i desenvolupar el procés de fabricació i comercialització d’una corretja especial que evita les estrebades.

Programa formatiu

El programa consisteix en dues sessions setmanals, en horari de matí, durant les quals es treballaran conceptes com la innovació, el màrqueting, el lideratge o la internacionalització. A més, els participants comptaran amb el suport d’un tutor que els ajudarà en el procés de desenvolupament del seu projecte amb dues sessions individualitzades. En total són 24 hores lectives, repartides en 8 sessions, més les tutories, de 2 hores. A més, al final del programa es fa una sessió de presentació del projecte, que es prepara de manera específica.

L’objectiu del programa és reforçar les empreses en els seus processos de creixement i s’orienta específicament a persones amb capacitat de decisió dins de l’organització. Amb aquesta iniciativa, Innobaix completa l’oferta de serveis i projectes que ofereix a les empreses de la comarca.