Tret de sortida de la campanya electoral de les municipals amb l’enganxada de cartells

530

La campanya electoral per a les municipals del 24 de maig s’ha posat en marxa aquesta mitjanit amb l’enganxada simbòlica dels primers cartells pels carrers de Martorell. La majoria de candidats que es presenten en aquests comicis han aprofitat les primeres hores de campanya per visualitzar imatges i eslògans per convèncer als martorellencs. La campanya s’allargarà fins el 22 de maig.

Els martorellencs s’han despertat aquest matí i ja han pogut comprovar que ha començat la campanya electoral de les municipals. En els principals punts de confluència s’hi poden veure cartells i pancartes de les diferents formacions polítiques que es presenten en els comicis.

CiU ha visualitzat l’enganxada de cartells amb l’alcaldable Xavier Fonollosa acompanyat per l’alcalde Salvador Esteve.

L’alcaldable del PSC, Lluís Tomàs, també ha enganxat el primer cartell juntament amb companys de la llista socialista.

José Simón, de Movem Martorell, ha penjat els cartells amb membres de la seva formació.

El candidat del PP, Francesc Josep Arpal ho ha fet al costat de Vicente Casal, els dos actuals representants populars a l’Ajuntament.

També ERC, amb el candidat Adolf Bargués al capdavant, ha escenificat el tret de sortida a la campanya col·locant cartells en diferents punts del municipi.

De les formacions polítiques que no tenen representació municipal i que es presenten en aquestes eleccions només Ismael Hernando, candidat de PlataformaXCatalunya, ha enganxat el primer cartell de la campanya.

Primers actes en campanya

El primer dia de campanya electoral, el PSC farà avui divendres (20.30h) l’acte de presentació de la llista que encapçala Lluís Tomàs a l’auditori del Centre Cultural. La presentació socialista comptarà amb la presència de l’eurodiputat Javi López i la diputada Eva Granados. Diumenge, el PSC farà un acte (19h) a la plaça de Pere Teixiné.

També divendres (20.30h) CiU obrirà la campanya electoral amb un acte als jardins de l’Enrajolada. Dissabte (18h), l’equip de Xavier Fonollosa farà un acte a la plaça de les Puntaires i diumenge, doble acte: a la plaça de Pere Teixiné (13h) i a la plaça de la Mare Caterina Coromina (18.30h). Dissabte al matí, el PP exposarà el seu programa als veïns a la rambla de les Bòbiles.

Movem Martorell iniciarà la campanya electoral dissabte (16.30h) amb un acte on s’exposaran les propostes d’infància i joventut. Diumenge, la formació que encapçala José Simón exposarà el seu programa als veïns a la rambla de les Bòbiles.

ERC trepitjarà al carrer el primer cap de setmana de campanya. Dissabte a partir de les 10 del matí, el candidat Adolf Bargués explicarà el seu programa a la rambla de les Bòbiles i diumenge, també al matí, explicarà les seves propostes als als barris del Pla i de les Bòbiles.

Els mitjans de comunicació públics cobriran els actes electorals a través de Ràdio Martorell (91.2FM), el web martorell.cat i les xarxes socials de l’Ajuntament (Facebook i Twitter @AjuntaMartorell). L’emissora municipal realitzarà entrevistes amb cada candidat i un debat des de la sala de plens, el dijous 21 de maig.