Túnel del terror solidari al Centre Cultural a benefici d’ASSOTEA

1168
Túnel del terror (Foto: Time Out)
Túnel del terror (Foto: Time Out)

L’entitat juvenil Neven Association organitza aquest dissabte, 22 de juny, un acte solidari a benefici d’ASSOTEA, entitat martorellenca que vetlla per les famílies amb infants afectats pel Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) o la síndrome d’Asperger. Des de les 22.00 i fins la 01.00h, l’organització ha preparat diversos torns d’un túnel del terror al Centre Cultural. En acabar, hi haurà una sessió de cinema de terror a l’Auditori Joan Cererols.

Al túnel del terror ‘Horrores Night Experience’, “els participants faran una aportació de 3 euros a benefici de l’entitat ASSOTEA i per cobrir despeses de muntatge” i durant l’itinerari es toparan “amb un munt de personatges de terror. La por està assegurada”, explica Miguel Ángel Gracia, president de Neven Association.

Miguel Ángel Gracia, president de Neven Association

L’accés al túnel del terror es farà des dels jardins d’Apel·les Mestres (part del darrere del Centre Cultural), i es recorrerà la segona i tercera planta de l’equipament, creuant passadissos, sales i escales. Una activitat “per a qualsevol tipus de públic, tot i que l’encarem sobretot per als joves”.

Miguel Ángel Gracia, president de Neven Association

Col·laboraran amb l’organització de l’esdeveniment voluntaris d’ASSOTEA i de la Fundació Privada Arc de Sant Martí. L’acte és el primer organitzat per Neven, entitat de gent jove creada fa molt poc i que té un doble objectiu: “Dur a terme acció social d’ajuda a les entitats, sigui donant diners o suport humà, i dinamitzar la joventut i la infància de Martorell”, diu Gracia.

Miguel Ángel Gracia, president de Neven Association

Així mateix, ja preparen noves accions abans que acabi l’any: “Volem fer un festival i altres sorpreses”, diu el president. Alhora, estan oberts a captar més joves: “Ens trobaran a l’espai web, al Facebook, a l’Instagram i al Twitter“.