Txarango farà, el dimarts 24 d’abril, una masterclass i un acústic breu a l’auditori del Centre Cultural

342

Txarango, un dels grups amb més solera del panorama musical en català, farà una masterclass i un acústic breu a l’auditori del Centre Cultural (Plaça de les Cultures, s/n). Serà el proper dimarts 24 d’abril, a les 18.00 hores.

Qui són Txarango? Com es forma la banda i es reparteixen les tasques? Com passen del buc d’assaig als concerts, i de la carretera a l’estudi de gravació? Com es fa un disc i la seva presentació? De tot això en parlaran els components del grup: Alguer Miquel (veu), Marcel Lázara ‘Tito’ (veu i guitarra) i Sergi Carbonell ‘Hipi’ (piano).

Per a participar a la masterclass a Martorell és imprescindible inscriure’s prèviament al telèfon 93 774 22 00 o bé a través del correu electrònic: joventut@martorell.cat

Concert a ca n’Oliveras
El proper dissabte 28 d’abril, Txarango serà el plat fort musical de la Fira de Primavera. A partir de les 22.00 hores, actuaran a La 2 de Ca n’Oliveras juntament amb Strombers i El Vuelo del Navegante. Per assistir al concert cal recollir una invitació gratuïta en els diferents equipaments municipals.