Últims dies d’inscripció al programa ‘Accelera el Creixement’, de suport a petites empreses

387

El proper 6 de juny finalitza el termini de presentació de candidatures per a la cinquena edició del programa Accelera el Creixement, que es pot fer des del Molí Empresa. Aquesta iniciativa va dirigida a petites i mitjanes empreses amb un mínim de 3 treballadors i una trajectòria empresarial de cinc anys, com a mínim, entre d’altres requisits. Ofereix ajuda per a incrementar la competitivitat a 50 petites i mitjanes empreses amb alta capacitat de creixement, innovació, internacionalització i generació de llocs de treball en un marge de temps de 3 anys.

L’Accelera el creixement és promogut per la Diputació de Barcelona, PIMEC i el Centre de Promoció Econòmica del Molí Empresa en el cas de Martorell. S’adreça a empreses de la demarcació de Barcelona i té l’objectiu de millorar la competitivitat i crear ocupació en els propers 3 anys, en àmbits com ara la facturació, la rendibilitat mitjana, la ràtio d’exportació i/o la plantilla. Per aquest motiu, es seleccionaran les 50 empreses amb més potencial de creixement d’entre el total d’inscrites i se’ls oferirà un conjunt de serveis avançats.

Quines empreses hi poden participar?
Les pimes que optin a formar part de l’Accelera el creixement han de tenir un mínim de tres treballadors, una trajectòria empresarial d’un mínim de cinc anys i el centre de decisió a la demarcació de Barcelona, a més de tenir vocació internacional i voler invertir en creixement empresarial. En el cas de complir aquests requisits, el termini d’inscripció finalitza el 6 de juny de 2016 omplint el formulari adjunt i es pot fer per correu electrònic, fax o en mà, a la seu o delegacions de PIMEC o al Centre Local de Serveis a les Empreses, al Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell.

El web www.acceleraelcreixement.com ofereix més informació del programa. També es pot obtenir més informació al Centre de Promoció Econòmica de Martorell o a través de PIMEC, contactant via mail amb amb l’Annabel Cuatrecases al correu: acuatrecases@pimec.org, o al telèfon 934 964 500.