Un centenar de corredors participen en la cursa de 6 hores de resistència solidàries

320

Un centenar de persones han participat aquest diumenge en la cursa de 6 hores de resistència solidàries que ha servit per recaptar més de 700kgs d’aliments que es destinaran al Banc d’Aliments de Creu Roja Baix Llobregat Nord. La cursa, que ha tingut lloc al parc forestal Can Cases, l’organitza l’empresa Carhill. En el llirament de premis hi ha assistit la regidora d’Ensenyament, Benestar Social i Salut, Mercè Morera.

La prova, que s’ha fet per segon any consecutiu, té un circuit de terra de 2,5 km de recorregut, d’anada i tornada. Josep Maria Mateo, president de Carhill a Espanya amb seu a Martorell, ha explicat que “és el segon any que conjuntament amb Creu Roja Baix Llobregat i l’Ajuntament fem aquesta cursa solidària de recollida d’aliments i que ha tingut una gran participació de famílies de Martorell. En garanteixo la continuïtat”.

El president de Creu Roja Baix Llobregat Nord, Santiago Sánchez, explica que “intentarem que aquesta cursa tingui molta més participació amb la finalitat que els corredors aportin el seu gra de sorra en favor de la suficiència alimentària”. Sánchez ha agraït l’esforç de l’empresa Carhill i de l’Ajuntament, cabdals en aquesta activitat.

Els guanyadors

En categoria masculina, el vencedor de la prova ha estat Paris Canals recorrent 72,5 kilòmetres seguit del martorellenc José Manuel Guirado amb una distància de 71,4 kms i David Lillo (tercer), amb 68,3 kms. En categoria femenina, Aranzu García ha estat la guanyadora amb 59,2 kilòmetres seguida de Maite Martínez (segona), amb 53,5 kms i Sònia Cruz (tercera), amb 51,5 kms.