Un centenar de lots escolars a la campanya solidària de Carrefour i Creu Roja

934
Tornada a l'Escola Solidària. Creu Roja del Baix Llobregat Nord. Carrefour Martorell
Tornada a l'Escola Solidària

La Fundación Solidaridad Carrefour, amb el suport de 13 voluntaris de la Creu Roja del Baix Llobregat Nord, han dut a terme els dies 1 i 2 de setembre la 9a edició de la campanya ‘Tornada a l’escola solidària’. Hi ha pres part prop de 200 centres de tot l’estat, entre ells Carrefour Martorell, on s’hi ha aconseguit recaptar uns 100 lots de material escolar. L’objectiu és reduir l’impacte que suposa la seva adquisició per a les famílies amb escassos recursos.

Durant l’horari comercial de Carrefour, els voluntaris de Creu Roja s’han situat a l’exterior de l’establiment per informar els clients de la campanya. A la zona de caixes de cobrament, els clients podien dipositar els articles adquirits per col·laborar amb la causa. Montse Pallarol, voluntària de la Creu Roja, ha explicat que “se’ls diu que comprin el que realment puguin, i nosaltres fem la tria i distribució. Es reparteix entre les famílies que ho necessiten a tota l’àrea del Baix Llobregat Nord”.

Montse Pallarol, voluntària Creu Roja

Víctor Duran, responsable comercial de nova alimentació de Carrefour Martorell, ha destacat que “aquest any ens hem centrar en reserves de llibres i material d’escriptura. D’aquesta manera hi ha pogut participar molta més gent”.

Víctor Duran, responsable comercial Carrefour

A la quantitat lliurada pels clients, Carrefour ha sumat una donació directa de 140 motxilles per cobrir les necessitats de les famílies en situació d’emergència social a la zona. Duran ha destacat que Martorell “és una població molt solidària, tant en aquesta campanya de tornada a l’escola com en altres de recollides d’aliments organitzades pel centre comercial”.

Víctor Duran, responsable comercial Carrefour

La passada edició, Carrefour va aconseguir 562.154 euros en material escolar a tot l’estat. Un import que va servir per ajudar a pal·liar les necessitats de més de 18.000 menors.

També es podrà fer donació de material escolar a les instal·lacions de Creu Roja del Baix Llobregat Nord, al camp de les Carolines, als matins de 09.00 a 14.00h i a les tardes de 15.00h a 19.00h.