Un centenar d’escaquistes i una desena d’equips diumenge al Torneig Gegant d’Escacs

431

El proper diumenge 1 de maig tindrà lloc el XLII Torneig Gegant del Club Escacs Martorell a la Casa de Cultura La Vila. Hi ha prevista la participació d’una desena d’equips i prop d’un centenar d’escaquistes. És un dels torneigs més tradicionals i destacats del calendari anual d’aquesta entitat martorellenca.

Els equips participants en aquesta edició del Gegant són l’Abrera, el Capellades, el Cornellà, el Sant Feliu de Llobregat, l’Olesa, el Vilafranca, el Pallejà, l’UGA Barcelona i els equips A i B de Martorell.

El torneig començarà a les 9.30h i s’acabarà a les 13.30h. En l’acte de cloenda hi assistiran l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la regidora d’Esports, Belén Leiva.

El Martorell A, guanyador l’any passat

L’equip A del Club d’Escacs Martorell va ser el guanyador de l’última edició del Torneig Gegant. Els martorellencs van acabar empatats a 7 punts amb el Vilafranca i van imposar-se en el desempat. L’Abrera va ser tercer classificat. Els equips participants al 2015 van ser l’Abrera, el Capellades, el Cornellà, La Passió d’Esparreguera, el Molins de Rei, l’Olesa, el Sant Feliu de Llobregat, el Vilafranca del Penedès i els equips A i B del CE Martorell.