Un combinat de màsters i veterans del CN Martorell pren part al Barcelona International Beach Waterpolo

1508
CN Martorell
CN Martorell

El Club Natació Martorell ha començat la pretemporada amb un torneig internacional de watrepolo platja. Un equip masculí de màsters i veterans de l’entitat martorellenca ha participat, el passat cap de setmana, en el Barcelona International Beach Waterpolo, una cita que ha aplegat 26 equips de 9 països diferents.

El primer compromís del club en la temporada 2018-2019 ha durat tres dies, a la platja de Palamós. Els martorellencs van enfrontar-se al WP Paris i al combinat holandès BC & CP, amb una victòria i una derrota respectivament. En la segona jornada de torneig, l’equip del CN Martorell va imposar-se al WP Chouse (13-5) i va caure davant el CN Catalunya (13-10). En la darrera jornada, la victòria davant el French on Fire francès (4-11) va donar als martorellencs l’onzena plaça de la competició.

Amb normes adaptades

El Barcelona International Beach Waterpolo s’ha disputat amb unes normes específiques i segons el terreny de joc diferent a l’habitual. En jugar en aigua salada, s’ha fet amb uns camps més reduïts, amb només quatre jugadors de camp i el porter i es permetien els equips mixtes, a banda dels masculins i els femenins.

Un dels jugadors d’aquets equip, Jesús Zarco, ha admès que l’experiència ha estat molt bona i que no dubtaria a repetir si es tornés a donar l’oportunitat. El martorellenc ha reconegut que és una molt bona manera per començar la pretemporada i anima el club a proposar-ho per als equips absoluts la temporada vinent.

Jesús Zarco, jugador combinat veterans-màster CN Martorell

Zarco ha reconegut que la convivència amb els companys pràcticament 30 anys més tard ha estat un dels punts forts del torneig. El del CN Martorell ha estat l’únic conjunt de catetgoria veterà del torneig.

Jesús Zarco, jugador combinat veterans-màster CN Martorell

La secció de veterans i màster del CN Martorell complirà enguany 15 anys de vida i segons admet Zarco, aquest torneig ha estat un dels actes per començar a celebrar l’efemèride, amb els mateixos protagonistes. Durant el mes d’octubre és previst que es duguin a terme d’altres actes per aquest aniversari.