‘Un conte de tardor’ d’Éric Rohmer és el clàssic que es projecta diumenge al Cineclub

657
'Un conte de tardor'

El Cineclub del Diable projectarà aquest diumenge, 29 de setembre, a les 18.30h, a la Casa de Cultura de la Vila Un conte de tardor, una pel·lícula francesa dirigida l’any 1998 per Éric Rohmer. L’activitat, organitzada per la Regidoria de Cultura i Cinema del Diable, s’inclou dins la programació de la Festa del Roser i l’entrada serà gratuïta.

Isabelle i Magali són dues amigues que viuen en una vall de la Provença. Magali és una viticultora que estima el seu ofici i es recolza en les seves amistats, però no ha estat en una relació amorosa seriosa des que el seu marit va morir. Isabelle s’ha entossudit a casar Magali, que s’ha quedat sola després de la marxa dels seus fills, raó per la qual recorre als anuncis per paraules.

Un conte de tardor és l’últim dels contes d’Éric Rohmer dedicats a les quatre estacions. Una mostra depurada del seu estil: desamors en l’edat madura, jovenetes amb vocació de matrimonieres i una bella localització -una casa de camp al migdia francès- que és alhora paisatge moral i sentimental de la història.