Un incendi en un immoble de la Plaça del Sol obliga a desallotjar els veïns de l’edifici

435

Un incendi en un immoble del número 9 de la Plaça del Sol, al barri de Torrent de Llops, ha provocat el desallotjament dels veïns de l’edifici per precaució. Segons els Bombers la causa de l’incendi hauria estat l’escalfament d’un televisor en mode stand by que hi havia en l’habitatge. L’incendi ha provocat danys materials i un agent de la Policia Local ha hagut de ser atès pel SEM a causa del fum.

Als voltants de les cinc de la tarda, els Bombers han rebut un avís dels veïns de l’edifici del número 9 de la Plaça del Sol, al barri de Torrent de Llops, assegurant-los que fumejava un dels immobles. Fins a quatre dotacions de Bombers i dues dotacions de la Policia Local s’han desplaçat fins al lloc dels fets. Els Bombers han desallotjat l’edifici per precaució quan s’han iniciat les tasques d’extinció de l’incendi.

L’escalfament d’un televisor, la causa

Durant el procés d’extinció de les flames, un agent de la Policia Local de Martorell ha quedat il·lès fruit de l’acumulació de fum que s’ha originat en l’immoble i ha estat atès per una dotació del SEM. El regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Casasayas ha explicat que “segons fonts dels Bombers, l’incendi s’hauria originat per l’escalfament d’un televisor que es trobava en stand by. No hi ha hagut ferits, però l’immoble ha quedat totalment calcinat”.

Casasayas ha estat present al lloc dels fets acompanyat del sotinspector i cap accidental de la Policia Local, Sergi Duarte.

A primera hora de la tarda, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat han actuat en un dels horts situats a l’horta de la Vila per apagar un incendi que s’ha originat per l’encesa d’unes canyes a l’alçada de Cal Grisó.