Un miler d’infants i joves participa dels campus d’estiu del Patronat i les entitats esportives

495
Foto: CF Martorell
Foto: CF Martorell

Aquesta setmana han començat la majoria de campus esportius previstos per a aquest estiu a Martorell, que organitzen els diferents clubs del municipi i el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones (PMSAMP). El nombre total d’inscrits és de 1.086 infants i joves.

Del 25 de juny al 26 de juliol, el Club Futbol Martorell juntament amb TècnicGol realitza un campus formatiu al Complex Esportiu Torrent de Llops, que combina la tecnificació als matins i la competició a les tardes. Compta amb un centenar d’inscrits que, a banda de futbol, gaudeix de la Piscina Municipal d’Estiu cada dimecres.

Per la seva banda, el Club Bàsquet Martorell i GLT Sports duen a terme un Workout Camp al Pavelló Esportiu Municipal. A més del treball tècnic, es fan activitats com 3×3 al carrer, pàdel o piscina i sortides a Marineland i al Tibidabo. Compta amb una cinquantena d’inscrits.

Al Pavelló de Can Cases, el Martorell Pàdel Club està duent a terme sessions de tecnificació i multiesports per a una trentena d’infants i joves de 6 a 17 anys. Un cop per setmana visiten la pista d’atletisme del Torrent de Llops i la Piscina Municipal d’Estiu.

Una trentena d’esportistes pren part de les activitats estiuenques del Club Volei Martorell que, a banda de practicar aquest esport, oferta visites al zoo, a la platja, a la bolera i a Catalunya en Miniatura.

El Club Handbol Martorell allargarà fins al 2 d’agost el seu campus, amb 75 practicants d’aquest joc d’equip que, a més, visitaran el parc aquàtic Illa Fantasia, faran sortides a la platja i a la bolera.

El Martorell Gimnàstic Club organitza dos campus aquest estiu: un de tecnificació i un altre de lleure. Compten amb una quarantena d’inscrits cadascun. El de tecnificació va començar aquest dimarts, mentre que el de lleure ho farà dilluns, i tots dos acabaran el 26 de juliol. El de lleure combina la gimnàstica amb activitats i excursions al Salting o al Museu Marítim de Barcelona, i sortides per Martorell (Arxiu Municipal, Ajuntament, Parc Fluvial…) sota el fil conductor ‘Passat, present i futur de Martorell’.

Activitats d’estiu PMSAPM

Pel que fa als campus organitzats pel PMSAPM, el de futbol sala té lloc fins al 26 de juliol al Pavelló de Can Cases i compta amb un centenar de jugadors. Durant el mes de juliol tindrà lloc l’Escola Esportiva d’Estiu del Patronat, amb més de 200 inscrits, i el Casal d’Estiu amb 215. Per primera vegada, es realitza un campus de patinatge amb 24 infants apuntats.

L’Escola d’Estiu d’Agost en té 15 i l’activitat Enjoy the summer, que combina anglès i cursets de natació, compta amb 32 inscrits. Els cursets intensius d’estiu per aprendre a nedar al CE La Vila en tenen 16. Per quart any consecutiu, s’ofereixen tallers monogràfics d’aventura (55 inscrits) i equilibrisme (2).

El regidor d’Esports, Gerard Mimó, ha subratllat l’alt nombre de participants registrats enguany, amb 732 inscrits a les activitats pròpies del PMSAPM i 354 a les de les entitats esportives. Mimó ha destacat l’èxit de la pràctica esportiva a casa nostra, també durant els mesos d’estiu.

Gerard Mimó, regidor d'Esports

El PMSAPM també està organitzant aquest estiu altres tallers fora de l’àmbit esportiu com el de fotografia (13 inscrits), photowalk (6), robòtica (13), art (2), rock (8), sensibilització musical (2), música per a nadons (18), piano (17), guitarra (10), comunicació (6), manga (17) i cuina (13).